HOROSKOP ZA ČETVRTAK: Vodolije danas očekuju bitne dogovore, a jednom znaku se smeši manji priliv novca!

Da vidimo šta donosi ovaj četvrtak sa aspekta astrologije...

Olga Savić  |  
Foto: Krakenimages.com/Shutterstock
Foto: Krakenimages.com/Shutterstock
.

OVAN

Verovatno ćete osećati da vam ništa ne ide od ruke ili da morate uložiti ogromnu količinu enegije čak I za najsitnije obaveze. Možete biti zbunjeni, dekoncentrisani. Susret I kontakt sa emotivnim partnerom donose vam pojačanu nežnost I osetljivost.

BIK

U ovom danu očekujte veću fokusiranost na poslovni segment, ali i bolje mogućnosti za zaradu. U emotivnom segmentu – probudiće se veća želja za provodom, kontaktima sa društvom. Partner vas zbunjuje svojim promenljivim ponašanjima.

BLIZANCI

Moguće je da ste odjednom dobili više obaveza, sa vrlo kratkim rokovima za ispunjenje. U emotivnom segmentu – vrlo interesantni kontakti sa suprotnim polom. Jake mogućnosti za flertovanje i nova poznanstva.

RAK

Možda vam ne odgovara atmosfera u radnom okruženju, ali ćete uspeti dosta dobro da se snađete u nekim iznenadnim situacijama. Mogućnost za manje novčane prilive. Razumevanje i korektan odnos sa voljenom osobom. Jačanje strasti.

LAV

Iako će neke situacije izgledati kao komplikovane i teško rešive, uspećete da ih okrenete u svoju korist. Ušli ste u period kada ćete videti više finansijske koristi od partnerstava i saradnji. Neuobičajeno pažljivo ponašanje od strane voljene osobe.

DEVICA

Ako je u prethodnim danima bilo problema ili nesuglasica, danas ćete uspeti da ih razrešite i objasnite se. Neočekivani novčani priliv. U kontaktu sa voljenom osobom nemojte biti toliko nervozni i napeti – usmerite ovu pojačanu energiju na strast.

VAGA

Očekujte dan olakšanih okolnosti i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Osećaćete se kao da ste neki veliki teret skinuli sa leđa. Jako će vam prijati razgovori sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Rasterećeniji ste nego inače.

ŠKORPIJA

Pozitivna iznenađenja. Moguće je da neočekivano i iz „vedra neba“ dobijete poslovnu ponudu. Takođe – sreća po pitanju finansija. Flert sa osobom sa kojom poslovno sarađujete se pojačava – mogućnost konkretnijeg dogovora o susretu.

STRELAC

Budite zadovoljni, jer se vaši planovi odvijaju dobro. Potrudite se da uspeh dodatno pojačate, time što ćete se maksimalno aktivirati po pitanju komunikacije i dogovora. Novi emotivni interes – mogućnost za poznanstvo i ulazak zanimljive osobe u vaš život.

JARAC

Odlični kontakti sa saradnicima i partnerima. Vreme je da pokrenete poslovne priče koje vas interesuju. Vrlo rado ćete posvetiti svo svoje slobodno vreme voljenoj osobi – potrebno vam je da se osetite sigurno i voljeno.

VODOLIJA

Danas očekujte bitne dogovore. Vrlo ozbiljno shvatite ponude koje vam dolaze. Mogućnosti i za ugovaranje dodatnih poslovnih angažmana. U emotivnom segmentu – miran dan sa voljenom osobom. Osećate da su neke oluje iza vas.

RIBE

Velika posvećenost poslovnom segmentu, ali i lakše prilike za rešavanje pitanja i situacija koje vas muče. Uložićete veliku energiju u pokretanje projekata koji su vam bitni. U emotivnom segmentu – preuzimate inicijativu. Pozovite simpatiju I ugovorite susret.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com