OVAN

Pun Mesec je danas u vašem polju radosti, kreativnosti, dece, ljubavi – pa je svakako pravi trenutak da se na ovu stranu usmerite. Najbolje je da napravite dogovor sa prijateljima ili sa voljenom osobom i date sebi razlog za radost i opuštanje.

BIK

Pun Mesec je u vašem polju doma i porodice. Možda baš i niste planirali da ukućanima posvetite ceo svoj dan, ali makar jedan njegov deo iskoristite da budete sa članovima svoje porodice. Nakon toga – prijatelji vas čekaju.

BLIZANCI

Pun Mesec je u vašem polju pokreta, dogovora, susreta, komunikacije, pa bi svakako bio dobar momenat da napravite neku „akciju“ sa svojim prijateljima ili sa osobom koja vam se dopada. Provešćete se bolje nego što to očekujete.

RAK

Pun Mesec je u vašem polju ličnih vrednosti, pa bi u suštini vreme trebali da provedete u onome što je VAMA najbitnije . Danas bi to mogao biti kontakt sa voljenom osobom, jer mi se čini da biste trebali da se usmerite na tu stranu.

LAV

Pun Mesec je u vašem znaku i polju ličnosti i akcenat biste danas trebali da stavite na sebe, na svoje potrebe i uživanje. Najbolje bi bilo da vreme provedete sa osobama koje vam donose živost, dobro raspoloženje i podstiču vas na akciju.

DEVICA

Pun Mesec je u vašem polju podsvesti i tajni, pa ćete u prvom delu dana biti više usmereni na neka svoja razmišljanja i planove. U drugom delu dana naglašeno polje ljubavi kaže na koju stranu bi bilo najbolje da odete – ka provodu i radosti!

VAGA

Pun Mesec je danas u vašem polju prijatelja i u suštini – najbolje ćete provesti vreme ako se baš njima posvetite. To ne znači da im treba pokloniti baš ceo dan, ali će vam oni doneti dobro raspoloženje i „podići“ vas.

ŠKORPIJA

Pun Mesec je u vašem polju posla, karijere, ali i onoga što najviše želite, pa je sigurno da ćete ovaj dan provesti baš u onim aktivnostima koje vam donose zadovoljstvo i ispunjenost. Moguće je da ćete sa emotivnim partnerom otići na kraći put.

STRELAC

Pun Mesec je u vašem polju planova, pa je sada pravi trenutak da sednete i dobro razmislite šta biste mogli uraditi po nekim pitanjima koja su vam bitna. Takođe, komunikacija sa ukućanima i partnerom vam donosi zadovoljstvo i mir.

JARAC

Pun Mesec je u vašem polju promena, strasti i sigurna sam da ćete ovaj dan iskoristiti baš kroz ovaj poslednji segment. Željni ste kontakta sa voljenom osobom ili simpatijom, da ne sumnjam da će sve prštati od varnica između vas.

VODOLIJA

Pun Mesec je u vašem polju poslovnih i emotivnih partnerstava, pa je pravi trenutak da se okrenete osobama koje volite i sa kojima ste. Sa emotivnim partnerom danas možete ostvariti odličnu komunikaciju i napraviti prave dogovore.

RIBE

Pun Mesec je u vašem polju svakodnevice, pa biste verovatno više pažnje trebali da posvetite svom domu i ukućanima, ali i da pronađete dovoljno vremena za sebe i za svoj odmor. Malo uživajte, to vam je baš potrebno.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.