Ova lunarna energija čini da budemo otvoreni, nežni, a spremi na nove stvari, podstiče nas da se usredsredimo na pronalaženje ravnoteže. Mlad Mesec nam šalje jednu slatku i harmoničnu atmosferu - osetićete taj zen momenat.

Može pogoditi vaše raspoloženje i teraće nas da vrednujemo ono što želimo, a najbolje što možemo da učinimo jeste da damo sebi prostora i vremena. Ako osetite da vam se spava više nego što je to uobičajeno, znajte da je i to jedan od dejstava mladog Meseca.

Takođe, osetićete veliku motivaciju i želju da ostvarite svoje ciljeve, a ovaj period je i odličan za brigu o sebi i širenje pozitivne energije oko sebe.

Nakon ovog mladog Meseca počinjemo da ulazimo u sezonu pomračenja, koja počinje tokom sledećeg mladog Meseca, od 25. oktobra. Tada vas očekuje velika transformacija, promene koje će uzburkati život - zato iskoristite energiju mladog Meseca da usvojite novine koje vam mogu pomoći u narednim životnim putovanjima.

Koja tri horoskopska znaka će najviše osetiti uticaj ovog perioda?

Mlad Mesec će najteže pasti Ovnovima koji više neće moći samo da jure, već će morati malo i da zastanu, takođe i njihov ljubavni život će biti na iskušenju.

Ove promene će osetiti i Vage, kojima sledi turbulentan period naročito u pogledu toga kako doživljavaju sebe.

Jarčevi će dobiti dosta novih ideja i poslovnih izazova, dok će morati da obrate pažnju na međuljudske odnose, prenosi novi.ba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.