OVAN

Pojačane tenzije i napete situacije kroz posao mogu biti prisutne tokom dana. Za vas je najbolje da pokušate da se ne uključujete u rasprave. Partner vas danas može pomalo izluđivati svojom posesivnošću i potrebom za ljubavlju i pažnjom.

BIK

Dan donosi sposobnost dogovaranja, komunikacije sa poslovnim partnerima i saradnicima. Možete pokrenuti neke zanimljive poslovne priče. Emotivno – napetost u porodičnom segmentu – pokušajte da se više prilagodite onima sa kojima živite.

BLIZANCI

Biće vam teško da zadržite smirenost u nekim situacijama i jedino mogu da vam preporučim da se potrudite koliko je to u vašoj moći. U vašem okruženju prisutna je nervoza i svadljivi ljudi. Emotivno – partner ne razume vaše promene raspoloženja.

RAK

Neke jake poslovne mogućnosti mogu se otvoriti pred vama. Ne oklevajte, vredi upustiti se u ove priče. Neki od vas biće zabrinuti zbog finansijskog segmenta ili imati veće troškove. Pokazujete preveliku posesivnost kada je voljena osoba u pitanju.

LAV

Smirenost, stabilnost, pravi potezi i odluke. Danas možete doći u kontakt sa značajnim poslovnim saradnicima ili osobama koje imaju veliki uticaj na vašu budućnost u poslovnom segmentu. Emotivno – dan za ozbiljne razgovore sa partnerom.

DEVICA

Uporni ste da nešto ostvarite i dobro se snalazite u obavezama. Danas možete lako ispraviti neke greške ili će vam kolega ukazati na sitniji problem sa papirologijom. Sentimentalnost vas može naterati da se odlučite za kontakt sa bivšim emotivnim partnerom.

VAGA

Promene koje se dešavaju u poslovnom segmentu vam idu na ruku. Takođe, dan kada možete dobro zaraditi ili obaviti povoljnu kupovinu. Emotivno – mnogo razmišljate o nekom i nadate se da ćete se sa ovom osobom videti ili ostvariti komunikaciju vrlo brzo.

ŠKORPIJA

Manji problem u poslovnim saradnjama. Teško ćete ubediti drugu stranu da greši i možda je bolje prilagoditi se trenutnoj situaciji. U emotivnom segmentu – smatrate da partner previše pokušava da vam kontroliše život. Manje trzavice.

STRELAC

Povećana količina obaveza koje vam donekle kvare planove koje ste pripremili. Ipak, potrebno je da se usmerite na ono što se zahteva od vas, a realizaciju svojih ideja ostavite za neki drugi dan. Neko vam šalje jake signale da je zainteresovan za vas.

JARAC

Danas ide bitan razgovor za koji ćete morati dobro da se pripremite. Potrebno je da pokažete samouverenost I samopouzdanje. Odlični momenti za pokretanje dogovora. Bolja komunikacija sa voljenom osobom, a slobodnima mogućnost lepog flertovanja.

VODOLIJA

Okolnosti u poslovnom segmentu su uglavnom na vašoj strani. Kolege vam daju podršku i pomoći će vam ukoliko bude potrebe. U emotivnom segmentu – nešto napetiji odnosi sa voljenom osobom. Potrebno vam je više takta i smirenosti u nastupu.

RIBE

Odlične šanse da ostvarite značajan kontakt ili da sa nadređenim pokrenete pitanja koja su vam bitna. Ne ustručavajte se da porazgovarate o onome što vas interesuje. U emotivnom segmentu – mnogo komunikacije sa suprotnim polom. Flertovanje.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.