Ove sedmice Ovnovi su u centru pažnje, Vodolijama stižu pare…

Kakva vas nedelja očekuje od 15. do 22. februara, saznajte u nastavku.

.

OVAN

Zaboravili ste da nabacite osmeh na lice. Posao je zanimljiv onima koji su kreativni, koji se bave umetnošću. Znate da ćete imati dobre rezultate. Tokom ove nedelje imaćete mnogo obožavalaca Ili istomišljenika. Novac će vam biti najmanji problem. Potrebno vam je više druženja. Imaćete zanimljive prijatelje – harizmatični, lucidni, svi na okupu činiće da imate dobru energiju. Težićete slobodi, pa su ljubavne kombinacije isključene. Potrebno je da se češće krećete.

BIK
Na poslovnom planu ništa ne može da se desi ako ste vi ne pokrenete. Odlično znate da se snađete. Drugi čekaju na vašu akciju, kao I da im signalizirate šta da rade. Pokrenućete jednu novu ideju koja će dobiti svoju formu posle dužeg vremena. Ali to sada nije važno. Morate biti usmereni na trenutni problem koji je pred vama – na novac koji vam je potreban za ulaganje. Tražićete pozajmicu i to veću. Ne preterujte, sasvim će biti dovoljno ono što dobijete. Emotivno se aktivirajte pred kraj nedelje. Zamimljive večeri vas čekaju sa jednim Rakom ili Lavom. Romantika na višem nivou. Generalno se dobro osećate.

BLIZANCI
Svađe na poslu su izvesne. Ne prenagljujte. Nervozni ste i nestabilni. Pustite da prođe ova nedelja. Okrenite se ljubavi. Budete spremni na dobar rad, dobru energiju. Novac će vam biti potreban da platite zaostale račune. Iako niste za to, ali pomaći će vam neko od prijatelja. Sa partnerom razmenjujete ljubavne reči. Posle dužeg vremena vi se emotivno otvarate. Bićete zaista u jednoj divnoj romansi koja će vas pogurati i u brak. Imate sreće da je to osoba koju dugo čekate. Smirite malo tenziju. Uznemirenost.

RAK
Razmišljate u dobrom smeru. Sve ideje, kreacije koje su vaše, polako spremate da materijalizujete. To je dobro za početak novog posla. Budite ustremljeni na svaki posao koji traži duboko razmišljanje, strategiju koja treba da se razvije. Velike promene su pred vama. Sa vašim vladarem Mesecom u znaku Bika na početku sedmice, morate da zaustavite nepoverenje u vezi u kojoj se nalazite. Biće bolje ako ste realni. Rakovi koji su slobodni mogu da očekuju susret tajne prirode. Za zdravlje je potrebno da razmišljate pozitivnije.

LAV
Svaki Lav ma koliko bio realan, a prilično poseduje tu osobinu, moraće da prihvati iluziju kao deo svog rada jer će to biti važan faktor u poslu. Novac vam je mnogo potreban, jer imate velike planove. U emotivnoj sferi tokom nedelje ostajete pri svome. Dobro se osećate kod kuće. Verovatno ćete napraviti kućnu zabavu a kako svi vole da dođu kod vas, biće vam zadovoljstvo. Oni koji su u braku moraju da izađu iz zatvorenog prostora. Mada kako vreme teče teško da ćete to uraditi. Obratite pažnju na hranu koju uzimate, postoji mogućnost alergije.

DEVICA
Poslovi koje radite biće dosadni, naporni, nezanimljivi. Trebaće vam ceo dan, cela sedmica da se stabilizujete. Pokušajte da potražite pomoć da vam bespotrebni poslovi ne bi oduzimali vreme I energiju. Ukoliko ste sami bilo bi lepo da budete prijateljski nastrojeni prema novim poznanicima. Nije važno odmah ozvaničiti vezu. Potrebno je steći iskustvo. Ako ste zauzeti onda ćete provesti period pred kraj nedelje sa osobom koja vas voli. Device u braku uvek paze na svoje najmilije a posebno na partnera. Značiće vam odmor.

VAGA
Prijateljski naklonjene Vage imaće dobre rezultate na poslu. Koristite dobre aspekte da uspete u onome što radite. Novac ulažite u poslove koji će vam doneti zadovoljstvo. Bilo bi dobro da otputujete na kratko, tako ćete završiti sve planirane poslove koje želite. Samoća ponekad može biti plodonosna. Skupite sve svoje loše misli, očistite se i krenete u bolje sutra. Vage u braku imaju partnera koji ih pomalo čini posesivnim. To nije dobro za vaš odnos. Dobro raspoloženje leči sve.

ŠKORPIJA
Ne čekajte bolje dane, oni su tu. Krenite na put. Ovo je dobra nedelja je za nove saradnike, poznanstva, iskustva, predele. Saradnja sa različitim profilima ljudi može da vam pomogne ili odmogne, sve zavisi od vas, vaših odluka. Zato dobro razmislite pre nego što uđete u bilo kakav poslovni kontakt. Novac prištedite. Budite strpljivi. Biće vremena za trošenje. Emotivno ćete se stabilizovati sa Rakom koji vas iščekuje duži period. Krijete se često i teško pokazujete emocije. Otvorite se. Pokažite najosećajniji deo sebe. Donji deo kičme vam je osetljiv.

STRELAC
Neko želi da radi sa vama. Ima smisla da se osnuje posao kao porodični biznis. Ove nedelje bićete posebno uspešni u prodaji ili ugostiteljstvu, turizmu. Imaćete odličan rejting i samim tim dobru zaradu. S druge strane, na emotivnom planu, ukoliko ste u vezi sa Vagom, onda to može biti problematično jer oboje želite više lične slobode. Usamljeni neće da se bave trivijalnim poznanstvima ukoliko im srce ne zakuca iz prve. Neko ko bi mogao da vas pomeri iz mesta je Vodolija. Zdravlje vam je dobro.

JARAC
Odlučite se da krenete u nove poslovne poduhvate koji su povezani sa inostranstvom. Dugo ste čekali na to. Imaćete više sreće. Ukoliko radite u zemlji onda se usmerite na prijateljski posao. Ovan, Rak, Lav su vam trenutno dobra perspektiva. Slobodne Jareve očekuje flert na random mestu. Osoba je rođena u znaku Vodolije. Jarac koji ima kontakt sa Blizancima, moraće bolje da se organizuje. Blizanci su mnogo nestabilni za vas koji očekujete ozbiljnost. Pokušajte da ih animirate, oni vole iluziju. Vi imate stav da emocije čine zdravlje.

VODOLIJA
Dobar dan za novac je sreda. Radićete previše, nećete imati mogućnosti da se odmorite kako treba. Radite sve što je potrebno da održite nivo posla. Nije vam potrebna pomoć. Mada, ne bi bilo loše da se pomalo dogovorite sa jednim Bikom ili Strelcem. Vodolije koje nameravaju da uđu u vezu sa Ribama neka ostave tu ideju za neku drugu nedelju. Vodolije u braku imaju partnera za primer. On je uslužan i uvek kad je tu daje sve od sebe. Možda preteruje… Čulo vida vam strada od preteranog rada.
RIBE
Naučite da cenite sebe, pre svega. Unutrašnja kreativna strana duha je nešto što morate da gajite. Sloboda misli, govora vam je prioritet. Svaki posao koji radite treba da vas nadahnjuje, nikako da vam predstavlja opterećenje. Biti u vezi znači imati partnera ali ga ne pritiskati stalnim pozivama, ljubomornim ispadima, proverama mobilnog telefona, fejsbuk profila... Preterane emocije znaju da pokrenu ljubomorne ispade, nestabilnost, strah. Pokušajte da budete iznad toga. Pluća i sinusi su vam osetljivi.