Astro

Kakav četvrtak je pred nama: Lavovi su fokusirani na posao, Vage će morati da pristanu na kompromis u ljubavi

Kako su zvezde naklonjene vašem horoskopskom znaku ovog četvrtka? Pred nekima je period u kojem će moći da odahnu, dok su drugi izloženi dodatnom stresu i nalaze se pred teškim odlukama. 

10.06.2021. - 06:30h
Dnevni horoskop
Dnevni horoskopfoto: Billion Photos/ Shutterstock

OVAN

Malo ste izašli iz najnapetijih situacija, ali i dalje ste u fazi kada je potrebno da budete posebno promišljeni po pitanju odluka u poslovnom segmentu. U emotivnim vezama takođe neusaglašenost i neki nemir koji potresa vaš odnos.

BIK

Drago vam je što su neke situacije razrešene, na ovaj ili onaj način i sada možete ponovo da se posvetite redovnim obavezama. Situacija se smiruje, makar naizgled. U emotivnim relacijama bolje funkcionišete sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Dosta ozbiljno možete shvatiti neke situacije u poslovnom segmentu i na pravi način se postaviti. Izvesno je rešavanje problematike, a stoji mogućnost i povoljnih informacija. Ostvarujete komunikaciju sa simpatijom. Dogovor oko susreta.

RAK

Teško je da ćete uspeti da završite ono što ste planirali. Za tako nešto potrebno vam je mnogo organizacije i fokusiranosti, a pitanje je da li sada možete funkcionisati na taj način. Okolnosti vam ne idu na ruku kada je susret sa osobom koja vas privlači u pitanju...