Astro

Ovog ponedeljka: Devicama sve ide od ruke, Vage koriste sjajne prilike, Škorpije se kolebaju kako da postupe...

Da li ćete danas biti zatrpani obavezama, ili ćete uspeti da iskoristite prilike koje vam se ukazuju, saznajte od naše astrološkinje. .

10.05.2021. - 06:30h
Dobre šanse, zar ne
Dobre šanse, zar nefoto: UfaBizPhoto/Shutterstock

OVAN

Bićete malo nervozni zbog velike količine obaveza koja vas čeka, ali ćete davati sve od sebe da sa saradnicima održavate korektan odnos. Ako se malo potrudite, radna atmosfera će biti potpuno u redu. Želite da se voljena osoba više angažuje oko vas.

BIK

Činiće vam se da ste u mnogim stvarima pogrešili, smatraćete da su neki vaši potezi bili ishitreni. Pokušajte da ne podlegnete ovom lošem raspoloženju. Kontakt sa voljenom osobom doneće vam vedrije misli i bolje raspoloženje.

BLIZANCI

Manji poslovni problemi brzo će biti prevaziđeni i pred vama su prilično dobri momenti i u ovom ali i u emotivnom segmentu. Vaše raspoloženje će biti zarazno. U mislima vam je osoba koju ste od skora upoznali, verovatno preko poslovnog segmenta.

RAK

Drugačije ćete se danas postaviti prema onima sa kojima sarađujete. Kolege mogu primetiti promenu na vama, jer nećete biti spremni da im izađete u susret oko situacija koje vas lično ne dotiču. Emotivno – dan dobar za izlaske i druženje.