Astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Ribama će sve "prštati" od strasti, Jarac se zaljubljuje, a ko bi trebalo da "preseče"?

Koga čeka novo poznanstvo, koga tajna veza, a ko bi možda trebalo da razmisli o tome da u oktobru "preseče" vezu u kojoj nije srećan?

30.09.2020. - 20:00h
Vreme je za ljubav!
Vreme je za ljubav!foto: Depositphotos/stetsik

Ovan

Možda će vam početak meseca izgledati kao da nikada nećete dobiti to što želite. Ovan će ovog meseca shvatiti koga bi trebalo da "izbaci" iz života da bi ponovo pronašao sebe, i mora da ima hrabrosti i volje da to uradi. 
Mladi Mesec sredinom oktobra daće novu energiju kada je ljubav u pitanju! Posle 16. oktobra, idealan je trenutak da učvrstite novu vezu ili upoznate nekog novog, ako ste slobodni, piše Mondo.

Bik

Početak i kraj oktobra će za Bika biti kao dva potpuno različita sveta. Od drugog oktobra, moguća je nova veza, ali za već zauzete, 19. oktobar je prelomni trenutak kada će se veza podići na viši nivo! Bikovi, 31. oktobra pripazite, jer ćete imati emotivnu turbulenciju koja bi mogla da preraste u svađu ili raskid.

Blizanci

Oktobar Blizancima donosi harmoniju nakon više turbulentnih nedelja. Mir, zadovoljstvo i sreća biće ključne teme ovog meseca! Ako postoje velike odluke koje bi trebalo da donesete, znajte da je 19. oktobar dan kada bi o tome trebalo da odlučite. Ako ste već u vezi, planete će biti "poređane" tako da je moguće da ćete ovog meseca odlučiti da je vreme da proširite porodicu.