Mlad Mesec danas Bikovima "vršlja" po ljubavi, Vage "vodi" u tajne susrete i pregovore, a Vodolije "uči" odgovornosti

Ovnovi mogu da računaju na dosta posla, Blizanci u prvi plan stavljaju porodicu, a Strelčevi će biti prilično "stisnuti" kada je posao u pitanju...

Mlad Mesec nekome će &pomrsiti konce& danas..., foto: Depositphotos/massonforstock
Mlad Mesec nekome će "pomrsiti konce" danas..., foto: Depositphotos/massonforstock
.

OVAN

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju svakodnevice, zdravlja, poslovnih obaveza i odgovornosti, odnosa sa kolegama. Ulazite u period velikog angažovanja i truda u poslovnom segmentu. Povedite više računa o životnim navikama.

BIK

Mlad Mesec se danas dešava u vašem polju ljubavi, flerta, zabave, dece, hobija, sporta. Očekujte u narednom periodu nove ljubavne mogućnosti, a generalno gledano – postojaće jača potreba da sredite svoj emotivni život.

BLIZANCI

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju doma i porodice. Ulazite u period u kojem ćete morati mnogo više pažnje da posvetite ovim segmentima i moguće je da ćete jednim delom čak zapostaviti poslovne obaveze zarad onih koji su vam najbliži.

RAK

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju pokreta, dogovora, komunikacije, seminara, kratkih putovanja, komšiluka. Ulazite u jednu novu životnu fazu u kojoj biste trebali da mnogo više pažnje obratite na dogovore koje sklapate, a imate i mogućnosti dodatnog obrazovanja.

Mlad Mesec nekome će &pomrsiti konce& danas..., foto: Depositphotos/massonforstock
Mlad Mesec nekome će "pomrsiti konce" danas..., foto: Depositphotos/massonforstock
.

LAV

Mlad Mesec se dešava danas u vašem polju posla i novca. Finansijski segment će konkretno, postati jako bitna stavka kojoj ćete morati maksimalno da se posvetite. Mislim da i sami znate da je dosta toga ovde nerešeno i da ćete morati da budete odgovorniji kada je novac u pitanju.

DEVICA

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem znaku i polju ličnosti. Device ulaze u jednu novu životnu fazu, u kojoj će mnogo toga što se bude dešavalo zavisiti samo od njihovog angažovanja. Na svu sreću, sada ste u mogućnosti da menjate na bolje.

VAGA

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju neprijatelja, konkurencije, podsvesti, psihe, tajni. U narednom periodu moraćete da više obratite pažnje na konkurenciju, ali ćete takođe i biti skloni tajnim dogovorima i susretima.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec se danas dešava u vašem polju budućnosti, prijatelja, društvenih veza i kontakata. Ulazite u period u kojem ćete očekivati mnogo od drugih, i verovatno je da ćete dosta i dobiti. Potrudite se da održavate kontakte koji su vam bitni.

Mlad Mesec nekome će &pomrsiti konce& danas...Mlad Mesec nekome će &pomrsiti konce& danas..., foto: Depositphotos/massonforstock
Mlad Mesec nekome će "pomrsiti konce" danas...Mlad Mesec nekome će "pomrsiti konce" danas..., foto: Depositphotos/massonforstock
.

STRELAC

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju karijere. Strelčevi će biti u narednom periodu prilično „stisnuti“ kada je posao u pitanju i moraće vrlo pažljivo da vode računa o svakom svom koraku i potezu. Pažljivim nastupanjem obezbeđujete sebi bolju budućnost i napredovanje.

JARAC

Mlad Mesec se danas dešava u vašem polju planova, inostranstva, obrazovanja. Jarčevi ulaze u novu životnu fazu u kojoj će pokušavati da napreduju, da ostvare dodatnu ličnu ekspanziju i njihove težnje će uglavnom biti usmerene ka stranim klijentima i firmama.

VODOLIJA

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju kriza, strasti, novca od strane drugih ljudi. Ulazite u period kada ćete morati da budete mnogo odgovorniji i prema sebi, svom poslu, ali i novcu koji zarađujete. Moraćete da naučite da sami sebi postavite barijere i ograničenja.

RIBE

Mlad Mesec se danas dešava u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava. Dosta toga vas u oba ova segmenta opterećuje i moraćete da nađete način da rešite neke situacije. Pokušajte da sagledate stvari sa drugačije tačke gledišta.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/