Astro

Mlad Mesec danas Bikovima "vršlja" po ljubavi, Vage "vodi" u tajne susrete i pregovore, a Vodolije "uči" odgovornosti

Ovnovi mogu da računaju na dosta posla, Blizanci u prvi plan stavljaju porodicu, a Strelčevi će biti prilično "stisnuti" kada je posao u pitanju... 

17.09.2020. - 06:30h
Mlad Mesec nekome će 'pomrsiti konce' danas...
Mlad Mesec nekome će "pomrsiti konce" danas...foto: Depositphotos/massonforstock

OVAN

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju svakodnevice, zdravlja, poslovnih obaveza i odgovornosti, odnosa sa kolegama. Ulazite u period velikog angažovanja i truda u poslovnom segmentu. Povedite više računa o životnim navikama.

BIK

Mlad Mesec se danas dešava u vašem polju ljubavi, flerta, zabave, dece, hobija, sporta. Očekujte u narednom periodu nove ljubavne mogućnosti, a generalno gledano – postojaće jača potreba da sredite svoj emotivni život.

BLIZANCI

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju doma i porodice. Ulazite u period u kojem ćete morati mnogo više pažnje da posvetite ovim segmentima i moguće je da ćete jednim delom čak zapostaviti poslovne obaveze zarad onih koji su vam najbliži.

RAK

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju pokreta, dogovora, komunikacije, seminara, kratkih putovanja, komšiluka. Ulazite u jednu novu životnu fazu u kojoj biste trebali da mnogo više pažnje obratite na dogovore koje sklapate, a imate i mogućnosti dodatnog obrazovanja.