Astro

Blizanci su danas rastrgnuti između obaveza, Vage mere svaku reč, Škorpije ponovo kalkulišu...

Šta su vama zvezde priredile za prvi ponedeljak ovog leta?

22.06.2020. - 06:30h
Na sve strane obaveze...
Na sve strane obaveze...foto: Depositphotos/Wavebreakmedia

OVAN

Danas se baš usredsredite na obaveze, jer je moguće da ćete zbog nervoze i brzih dešavanja u poslovnom segmentu otvoriti vrata nekim greškama. Dobar dan za ispravljanje propusta, najpre papiroloških. Čini vam se da je odnos s partnerom postao rutina, niste zadovoljni.

BIK

Suviše se opterećujete nekom problematikom – ako su u pitanju dogovori sa potencijalnim saradnicima, ovo će proći bez većih teškoća. Potrudite se da proverite da li ste poneli sve papire, ako morate da završite neki administrativni posao. Nalazite sigurnost i mir u naručju voljene osobe.

BLIZANCI

Danas ste nekako previše rastrgnuti između raznoraznih obaveza i činiće vam se da nikako ne uspevate da uhvatite korak sa dešavanjima. Bolje ćete funkcionisati u popodnevnim satima, kada se neke stvari slegnu. Previše razmišljate, a premalo delujete kada je u pitanju simpatija.

RAK

Nemojte se mnogo uplitati u velika planiranja tokom ovog dana, jer ćete verovatno uspeti da ostvarite samo deo njih. Rastrgnuti ste na više strana – dosta sastančenja, komunikacije, susreta sa poslovnim saradnicima. Moguć je samo kratak susret sa voljenom osobom. Ipak, komunikacija stoji.