Astro

Vodolije i Ribe su do guše u obavezama, Strelčevi stavljaju svoje potrebe na prvo mesto, Škorpije žele samo ljubav

Kakva je subota pred vama. Mnogi znaci neće moći da izađu na kraj sa zaostalim obavezama, a kakva je vaša astro situacija?

22.02.2020. - 07:30h
Šta ih snađe
Šta ih snađefoto: Depositphotos/elenachhil

OVAN

Ako imate poslovnih obaveza tokom današnjeg dana, budite sigurni da će vam one jako teško pasti i ostaviti vas prilično iscrpljenim. Jednostavno, nemate energije za posao. Ono što vam je potrebno jeste prisustvo voljene osobe i što više vremena provedeno sa njom ili izlazak sa društvom.

BIK

Dan kada biste se najranije okrenuli lakoj zabavi, druženju sa prijateljima, izlasku sa voljenom osobom... Međutim, itekako je moguće da morate rešiti zaostale obaveze iz poslovnog segmenta. Ispašće da će vam to oduzeti više vremena nego što ste planirali....

BLIZANCI

Danas možete zapasti u neka statična raspoloženja. Teško će vam biti da se pokrenete i najradije biste ovaj dan posvetili samo sebi ili gledali negde u daljinu, opuštajući mozak i ne razmišljajući ni o čemu posebnom. Tek ćete se u večernjim satima trgnuti iz ove letargije...

RAK

Ako ste bitne poslovne obaveze ostavili za današnji dan, sada ćete se jako pokajati zbog toga što niste bili ažurniji. Teško vam pada da budete fokusirani i skoncentrisani i moguće je da ćete nešto od posla morati i da odložite, pošto vidite da pravite greške. Dan je dobar za izlazak sa prijateljima.