Astro

Blizanci danas mogu saplesti sami sebe, pred Ribama manji novčani priliv...

Ko bi danas trebalo da provede više vremena sa partnerom, ko je neraspoložen, a kome se smeši flert.

10.12.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/david_franklin

OVAN

Dan koji donosi veliku žurbu i razvučenost na više strana. Komunikacija je kamen spoticanja, očekujte pogrešne informacije i nesporazume. Strpljenjem i mirom prevaziđite ove situacije. Više osoba bi želelo da ostvari jači kontakt sa vama.

BIK

Zaista dajete svoj maksimum, ali posla je danas preko glave i prilično ćete se umoriti pokušavajući da „sto rupa zatvorite“. Imate dovoljno elana, ali ćete u kasnijim popodnevnim i večernjim satima već biti iscrpljeni i pomalo neraspoloženi. U tom periodu izbegavajte ozbiljnije razgovore sa partnerom.

BLIZANCI

Danas jedino sami sebe možete saplesti, bilo istrčavanjem u komunikaciji, bilo obavezivanjem da ćete uraditi nešto za šta, realno gledano – nemate ni vremena ni mogućnosti. Pokušavate da paralelno održavate komunikaciju sa više osoba.

RAK

Mnoštvo novih informacija i prilično lepih vesti ulepšaće vam ovaj dan, ali vas istovremeno i uvesti u žurbu. Danas su mogući i prilivi, ali isto tako – i neplanirani troškovi. Flertujete sa osobom koju skoro svakodnevno susrećete i to vam prija.