Astro

Pun Mesec danas mnogima donosi olakšanje: Rakovi i Lavovi konačno mogu da odahnu jer sve dolazi na svoje mesto, Vage dominiraju

Šta vama donosi pun Mesec u Biku? 

12.11.2019. - 06:30h
Pun Mesec danas mnogima donosi olakšanje
Pun Mesec danas mnogima donosi olakšanjefoto: Depositphotos

OVAN

Pun Mesec u znaku Bika i vašem polju zarada i vrednosti donosi kraj perioda ispunjenog finansijskim problemima i tegobama. U narednom periodu stoje vam olakšane zarade, naročito onima koji sarađuju sa strancima. Danas očekujte napetosti i nesporazume u svim vrstama dogovora.

BIK

Pun Mesec je danas u vašem znaku i označava skori završetak perioda koji je bio problematičan u partnerskim odnosima. No, danas i te kako povedite računa u komunikaciji sa onima koji su vam bilo poslovno, bilo emotivno važni. Ne shvatajte sve kao atak na sebe.

BLIZANCI

Pun Mesec u znaku Bika dešava se u vašem polju izolacije, tajni, strahova. Ovaj dan će označiti kulminaciju, ali i skori kraj perioda u kojem ste imali osećaj da vas mnogobrojni problemi bombarduju sa svih strana. Dan koji je pomalo mentalno naporan za vas.

RAK

Pun Mesec u znaku Bika je u vašem polju dobrih šansi, prijatelja, društvenih konekcija i veza. Označava kraj perioda u kojem vam je bilo teško da se na pravi način povežete sa drugima. Neko danas može pokušati da obnovi komunikaciju sa vama, ali je teško da ćete pristati na to.