Astro

Ribama će danas mnoge stvari postati jasnije, Jarčevi čekaju odluku pretpostavljenih, ali neće sasvim biti zadovoljni...

U sred srede, stvari u horoskopu izgledaju baš ovako!

09.10.2019. - 07:22h
foto: Depositphotos/deagreez1

OVAN

Odličan trenutak da napravite dogovore za koje baš i neće svi znati. Takođe, osmišljavanje taktike za buduće poteze je jako naznačeno. Dosta razmišljate o nekom ko vam je trenutno nepristupačan ili daleko od vas. Kod pojedinih postoji predispozicija za ljubavni susret tajne prirode.

BIK

Dobar I efikasan dan u poslovnom segmentu. Vaša su razmišljanja jasna I potezi koje budete povukli u saradničkim odnosima biće vrlo dobri I za vas I za drugu stranu. Pravi je momenat I da kontaktirate neke ljude od kojih mnogo očekujete. Daćete sve od sebe da osvojite osobu koja vam je zanimljiva.

BLIZANCI

Neko od kolega pokušava da vam prebaci jer smatra da ste napravili grešku. Nikako nećete dozvoliti da ovo prođe tek tako, I više je nego izvesna rasprava. Pokušajte da na miran način ovo rešite. U emotivnim odnosima može biti lošije komunikacije I nesporazuma.

RAK

Danas je vreme da se posvetite onim obavezama koje ste zapostavili. Konačno rešite neke situacije, mada vam ne prija da se trenutno bakćete sa time. U emotivnom segmentu danas može biti divnih momenata. Velika bliskost i posvećenost u emotivnim vezama .