Danas horoskopskim znacima baš nije sve po volji! Ovnovima prija samoća, Škorpije smorene i zabrinute

Sudeći po dnevnom horoskopu mnogi od nas će morati sebi da kažu: "Sutra je novi dan"...

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Dosta sumoran dan, jer je evidentno da ne možete ostvariti ono što ste planirali. Moguće je i da će neki vaš zahtev šefovima biti odbijen, što će vas dodatno oneraspoložiti. Ni emotivni segment danas ne funkcioniše najbolje, pa je možda prava stvar povući se malo u samoću.

BIK

Suočavate se danas sa nekim teškoćama, pogotovo u finansijskom segmentu. Moguće je da su neki troškovi pristigli na naplatu ili ste dobili obaveštenje o dugu. U svakom slučaju, niste ni malo raspoloženi i najbolje bi popodne bilo provesti sa ukućanima ili onima koji su vam jako bliski.

BLIZANCI

Neka vrsta nesigurnosti uvlači se danas u vas po pitanju jednog bitnog poslovnog odnosa ili saradnje. Moguće je da su neke greške isplivale i da ste sada suočeni sa posledicama svega ovoga. Lošije raspoloženje i u odnosu sa voljenom osobom. Povucite se da razmislite o svemu.

RAK

Jednu neprijatnu obavezu morate završiti danas i nema potrebe dodatno je odugovlačiti. Možda je u pitanju razgovor sa kolegom za koga sumnjate da nešto radi ili priča protiv vas. Ili je u pitanju nešto što ste obećali a nikako da ispunite. Emotivna nesigurnost, stegnutost i distanciranost.

LAV

Stoji opterećenost nekim stvarima. Moguće je da ste više verovali nekom nego što ta osoba zaslužuje i sada ste razočarani njenim postupcima. Ni u emotivnom delu ne osećate se dovoljno dobro i ispunjeno. Dosta toga vam smeta, a danas baš i niste u raspoloženju da se raspravljate i natežete sa partnerom.

DEVICA

E, danas baš nije vaš dan. Problemi na poslu, neke nesuglasice kod kuće, sa šefom malo fali pa da se posvađate....možda je najbolje u potpunosti se posvetiti svojim obavezama i distancirati se od svega što se dešava. Čak ni sa voljenom osobom nećete biti posebno raspoloženi za neki dublji razgovor.

VAGA

Eh, a tako vam je lepo išlo prethodnih dana. A danas totalna blokada. Ništa od onoga što želite da pokrenete ili pokušate da završite ne funkcioniše kako treba. Stalno morate nešto ili nekoga da čekate. Potpuno ste se smorili. Neće vam biti zanimljivo ni flertovanje niti dopisivanje sa zainteresovanima..

ŠKORPIJA

Pa znate šta, neki put i ti novčani problemi i dugovi moraju doći na dnevni red. A danas vas je baš stislo. Kao za baksuz, imate posla, ne znate gde ćete pre. Ništa ne može da vas oraspoloži, čak ni pokušaji voljene osobe da vas malo „digne“ ili zasmeje. Totalno ste se smorili i zabrinuli.

STRELAC

Ni vama danas na poslu ne cvetaju ruže, ali ćete se ipak koliko toliko uspešno boriti sa nadolazećim nezadovoljstvom. Ono što ste očekivali, nije stiglo i verovatno ni neće u toku današnjeg dana. Drugi deo dana je malo bolji, dozvolite voljenoj osobi da vas oraspoloži i popravi ovaj dan.

JARAC

Znali ste da ćete na neku realizaciju morati da čekate. Međutim, nekako vam je danas tog čekanja baš preko glave. Pitate se da li je moguće da se samo vama događaju ove stvari. Ne budite na kraj srca, ovo je trenutno raspoloženje, videćete da će u toku popodneva već biti bolje.

VODOLIJA

Dok svi ostali nešto kukaju ili su se smorili u potpunosti, vama baš funkcioniše kako treba. Doduše, jeste da morate da požurite da biste neke stvari završili, ali uspevate. Istina je i da će vas šef opomenuti zbog neke greške, no svako čudo za tri dana. Ne brinete se ni malo. Sutra je novi dan, zar ne?

RIBE

Vama sledi velika rastrzanost između privatnih i poslovnih obaveza. Ne znate na koju ćete stranu pre. Sigurno je da ćete pokušavati da balansirate, doduše ne naročito uspešno. Veliki premor će vas verovatno sprečiti da se u nekoj većoj meri posvetite voljenoj osobi.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs