Ovnovi su danas neuobičajeno nežni, Devicama razum i emocije danas nisu u skladu

Šta vama horoskop predviđa za danas?

.

OVAN

Dan je pomalo čudan, neujednačen i energetski neugodan. Nije vreme za bitne odluke. Potrudite se da svojim insistiranjem na nečemu ne pokvarite jednu poslovnu saradnju. U emotivnom delu – neuobičajeno ste nežni, što partneru izrazito prija.

BIK

Neke stvari se danas moraju privesti kraju i potrudite se da to bude na najbolji način. Očekujte probleme, koji se najviše mogu odraziti kroz finansijski segment. Ne nalazite zajednički jezik po nekim pitanjima sa partnerom.

BLIZANCI

Jasna je vaša želja da bitne poslovne odnose ili saradnje definišete i izvedete na čistac. No, teško je da će vam ovo poći za rukom, jer ne možete da se sa drugom stranom „pronađete“ u komunikaciji. Verovatno je da ćete ostati nezadovoljni.

RAK

Danas je moguće naglašeno nerazumevanje sa najbližim kolegama. Nećete moći ni po najosnovnijim pitanjima da pronađete kompromisno rešenje. Biće ovo naporan dan, pokušajte da imate više strpljenja za druge. Emotivno – korektni odnosi.

LAV

Vi vrlo dobro znate šta vam je činiti, ali nikako ne možete da se po tom pitanju oslonite na druge. Ne pronalazite zajedničke teme sa nekim ljudima i uzalud se trudite da im objasnite vaše gledište. Ne potencirajte da razjasnite neke stvari sa voljenom osobom, danas od toga nema ništa.

 

DEVICA

Nadređeni danas mogu da vas izvedu iz takta jer zahtevaju od vas stvari koje su maltene nemoguće za izvesti. Bar ne u rokovima koji su vam dati. Pokušajte, možda i pronađete najbolje rešenje. Emotivno – razum i emocije danas nisu u skladu.

VAGA

Očekujte tokom dana jaču komunikaciju sa drugima, koja će povremeno morati da bude prožeta tenzijom, ali ništa toliko strašno da ne biste sa time mogli da izađete na kraj. Uvek imajte na umu i svoju, ali i zajedničku dobrobit. Ništa ne bi škodilo da I u emotivnom segmentu tako funkcionišete.

ŠKORPIJA

Današnji dan ćete provesti dosta mirno, sa glavom zabijenom u more redovnih obaveza koje morate završiti. Doduše, misli će vam često lutati – i to najpre ka emotivnom partneru ili simpatiji. Jako ste raspoloženi za nežnost, ljubav.

STRELAC

Danas ćete imati probleme sa bilo kojom vrstom dogovora, pa se unapred spremite za nerviranje. Ili se nećete razumeti sa sagovornicima, ili ćete dogovoriti jedno – a krenuće da se realizuje nešto treće. Ako ništa drugo – makar je lako dogovoriti se sa voljenom osobom….i to je nešto…

JARAC

Danas ste suviše zabrinuti zbog nekih dešavanja i pitate se u kom pravcu ide sve ono vezano za posao i vaš status. Vaši su strahovi bezrazložni i ne dozvolite da vam pokvare mogućnosti koje vam ovaj dan nudi. I ljubav i novac mogu pronaći put do vas.

VODOLIJA

Postoji nesklad između vas i ljudi sa kojima sarađujete, a moguće je i da ne uspete da ostvarite željenu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Naime – vi kažete jedno, a razumeju vas nešto potpuno drugo.

RIBE

Današnji dan može doneti zbunjenost I neusklađenost sa onima koji su oko vas, I u poslovnom ali I u emotivnom segmentu. Jako je važno da se jasno izrazite, ali I da se potrudite da dobro razumete sagovornika. Emotivno ste vrlo ranjivi i osetljivi.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs