Yettel Shopping platforma, namenjena svima onima koji žele da na jednostavan način dođu do što atraktivnije ponude, od sada ima novo ime, izgled i funkcionalnosti. Pristupom platformi korisnici mogu da ostvare bilo koji od specijalnih popusta koje nude 400 različitih partnera iz oblasti mode, tehnike, sporta i rekreacije, hrane i pića i drugih kategorija. Kuponi za popust od sada mogu da se čuvaju i dele sa porodicom i prijateljima, a tu je i mogućnost odabira omiljenih kategorija.

“Naša preporuka korisnicima je da posete Yettel Shopping pre svake kupovine. Nakon godinu dana, platformu već koristi skoro pola miliona korisnika, a svoje proizvode i usluge nudi oko 400 partnera. Cilj nam je da do kraja godine proširimo taj broj I time ponudimo još veći izbor za povoljniju kupovinu“, izjavila je Marija Stojanović, Head of Digital Platforms u Yettelu.

Korišćenje Yettel Shopping platforme za sve građane veoma je jednostavno. Može joj se pristupiti preko pretraživača na shopping.yettel.rs, ili preko Yettel aplikacije, koja je dostupna svim građanima, ne samo korisnicima Yettel mreže. Platforma omogućava da korisnici brzo i lako pronađu proizvode ili usluge za koje su zainteresovani, preuzmu kupon i ostvare neki od personalizovanih popusta koje platforma nudi. Pristupom automatski dobijaju najbolje ponude u neposrednoj blizini, kao i uvid u ponude koje uskoro ističu. U planu je uvođenje opcije komentarisanja ponuda, što Yettel Shopping izdvaja kao idealno mesto za ljubitelje onlajn kupovine.

Jedan od mnogobrojniih partnera koji se sa svojom ponudom našao na platfrmi je Wolt, prisutan u Srbiji od aprila 2019. godine. Tokom godina poslovanja, Wolt se od brze isporuke restoranske hrane okrenuo konceptu “tržnog centra u džepu”, pa se na aplikaciji sada osim najboljih restorana u Srbiji mogu pronaći i brojne prodavnice, apoteke, cvećare, knjižare I drugi.

“Mi već godinama unazad imamo uspešnu saradnju sa kompanijom Yettel kako kroz Yettel Petak tako i kroz prisustvo na Yettel Shopping platformi. Ono što nas je posebno spojilo jeste težnja da svojim korisnicima pružimo najbolje moguće iskustvo onlajn kupovine, ali i brižan pristup kompanije Yettel prema svojim korisnicima i pružanje dodatne vrednosti mimo osnovne usluge”, rekla je Sandra Luković, Marketing menadžerka kompanije Wolt.

O Yettelu

Yettel je novi telekomunikacioni brend PPF Telekom Grupe, predstavljen 2022. godine u Bugarskoj, Mađarskoj i Srbiji. Pruža digitalne usluge i povezanost, sa fokusom na korisnike i jednostavnom misijom: pomoći im da pronađu svoj balans.

Yettel, deo PPF Telekom Grupe, ima skoro tri miliona korisnika u Srbiji i do marta 2022. godine poslovao je pod imenom Telenor Srbija. Kompanija je prisutna na tržištu od 2006. godine i trenutno zapošljava više od 1550 ljudi. Ima bogatu ponudu digitalnih i fiksnih usluga, mobilne i dodatne opreme na više od 130 prodajnih mesta širom zemlje.

Yettel pokriva celu teritoriju Srbije brzim i pouzdanim internetom, pružajući superiorno korisničko iskustvo. Prvi je operator koji je pokrenuo 5G testno okruženje u Srbiji. Yettel nudi kreativna, inovativna i jednostavna rešenja za korisnike na mobilnom i fiksnom tržištu, a 2021. godine lansiran je Hipernet sa najboljim internetom i digitalnom televizijom za celo domaćinstvo.

Za više informacija, posetite www.yettel.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.