U subotu, Rozga je oduševila publiku u dupke punoj dvorani Spens u Novom Sadu, dok je Prijović iste večeri zapalila publiku u sarajevskoj Zetri. Snimci s ovih nezaboravnih nastupa su masovno osvanuli na TikToku i drugim internet platformama, a oduševljeni fanovi masovno dele ove momente.

Njihovi spektakularni nastupi, do sada neviđena produkcija za koju je zadužen Skymusic, kao i nezaboravni hitovi osvajaju regiju, a fanovi su odlučili da podele tu radost sa svetom putem TikToka i platforme X. Video snimci njihovih koncerata, ali i međusobne podrške i dalje gotovo preplavljuju ove društvene mreže. Korisnici pišu kako im neprestano izlaze videa Aleksandre i Jelene iz prepunih dvorana.

Foto: Live Production

Jelena Rozga i Aleksandra Prijović nisu samo regionalne mega zvezde - one su i prave prijateljice koje se nesebično podržavaju. Rozga je čak bila prva iz Hrvatske koja je čestitala Aleksandri na seriji od pet koncerata koje će održati u Areni Zagreb, dok je Aleksandra javno komentarisala video koncerta iz Novog Sada, objavljujući emotikone vatre i crvenih srca, a Rozga joj je odgovorila „Hvala draga moja Alex“.. Njihov profesionalni uspeh, zajedno sa njihovim prijateljstvom, čini ih jednim od najsvjetlijih trenutaka na muzičkoj sceni Balkana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.