Voja Nedeljković otkrio TAJNE "ZVEZDA GRANDA", pa pomenuo: "PRAVIĆEMO KLADIONICU"

Voditelj "Zvezda Granda" Voja Nedeljković prilikom gostovanja u emisiji na televiziji Grand otkrio je neke tajne ovog popularnog muzičkog takmičenja koje se uskoro bliži velikom finalu.

Voja Nedeljković, foto: Prva TV
Voja Nedeljković, foto: Prva TV

- Imali smo jedan duet pre dva kola u pitanju su bili Boda i Dana, oni su imali stilski i scenski nastup, otpevali su po dve pesme i oni su za te četiri pesme promenili stil, izgled, ponašanje, način pevanja... Ja sam u šali onda rekao u onoj mojoj sobi emocija u bekstejdžu, Evrovizija je školska priredba za ovo... Oni to rade 5 dana, snimaju, pripremaju, ponavljaju, a kod nas se sve dešava na licu mesta, jedan na jedan i to deluje onako impozantno - otkrio je Voja.

- Popović misli da je ovo sada najjača sezona što se tiče kandidata... Popović nama privatno, van kamera kaže da ne može da pogodi ko će pobediti. Ranije je imao troje, a sada kaže ima minimum 7, 8 za koje misli da će pobediti. Pravićemo neku internu kladionicu, kladićemo se u makarone, u kafu... Ja sam pogodio pre 2, 3 godine, ali ne odmah, nego pred samo finale da će pobediti Anid Ćušić - kaže voditelj.

- Mislim da ćemo za sledeću sezonu imati opet jak motiv za kandidate koji se budu prijavljivali, jer Popović opet pominje neki stan koji će se dodeliti i to na nekoj bitnoj lokaciji, automobile, dobijaju se i ugovori koji ti garantuju nastupe spotove - otkrio je Voja u emisiji "Grand magazin".

Pogledajte šta je sve Voja ispričao o "Zvezdama Granda".