Voditeljka "Jutra" Prve televizije OBJAVILA FOTKU IZ PROŠLOSTI: Pogledajte kako je Irina Vukotić izgledala na početku karijere (FOTO)

Voditeljka Jutarnjeg programa Prve televizije prisetila se uspomena iz prošlosti, sa početka karijere!

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Miša Obradović
Foto: Miša Obradović
.

Irina Vukotić objavila je fotografiju iz prošlosti na svom Instagramu i tako se prisetila lepog perioda sa početka karijere. Voditeljka se u objavi oglasila emotivnim rečima:

"Moji TV počeci. 2003.godina. Ovo je intervju za "Huper" povodom emisije "Zoom" koju sam radila. Ovde sam već dve godine bila deo 3k porodice i period kada smo se televizija i ja zavolele na prvi pogled. Nije bilo trendinga, čitanja sa promptera već sta imaš u glavi i šta si spremio to ti je-što ti je. Nije bilo kompjutera i programam jurnjave za rejtingom, to sto si snimio prilog nije značilo i da će biti emitovan ako nije perfektan. Bilo je kreativnosti, mnoogo ideja, ljubavi, putovanja, druzenja. I danas se trudim da se istim načelima vodim. Kvalitet, detaljna priprema i trajanje... Hvala mojim prvim učiteljima", napisala je Irina.

Komentari kolega i prijatelja i reči podrške i komplimenata nisu izostali ispod fotografije, koju možete pogledati NA OVOM LINKU!