Veza En Heš i Elen Dedženeris IZAZIVALA SKANDALE: Glumica zbog ljubavi OSTALA BEZ VIŠEMILIONSKIH UGOVORA

En Heš je 5. avgusta udarila kolima u garažu privatne kuće u Kaliforniji. U toj nesreći i požaru koji je izbio zadobila je teške povrede. Pre nekoliko dana upala je u komu, a 12. avgusta je njena porodica saopštila da je glumica doživela moždanu smrt. Proglašena je mrtvom u skladu sa kalifornijskim zakonom.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Elen Dedženeris je tom prilikom objavila na Instagram storiju poruku porodici glumice koja je preminula, a sa kojom je voditeljka bila u vezi.

"Ovo je tužan dan. Šaljem svu svoju ljubav deci, porodici i prijateljima En", napisala je Elen Dedženeris koja se sa glumicom zabavljala od 1997. do 2000. godine.

En Heš je 2020. pričala o toj vezi:

"Moja filmska premijera "Volcano"... Rekla sam da ću povesti Elen kao partnerku i rečeno mi je da ću izgubiti ugovor sa "Foksom" ako to uradim. U tom trenutku ona me je uhvatila za ruku i rekla: „Radi šta ti kažu“, a ja sam odgovorila: „Ne, hvala“. Odvela sam Elen na premijeru i izveli su me pre nego što se film uopšte završio i rekli mi da ne smem da idem na poslednju žurku zbog straha da će me slikati sa ženom."

Nastavila je: "Ona me je upozoravala: "Ovo će se dogoditi". Bila sam u vezi sa Elen Dedženeris tri i po godine i stigma vezana za tu vezu je bila toliko loša da sam ostala bez višemilionskog ugovora i nisam radila u studiju 10 godina."

Napomenula je da je ona bila „deo revolucije koja je stvorila društvenu promenu", kao i da "to ne bi bila da se nije zaljubila u Elen".

Izvor: Žena.blic.rs