"Umrem iznutra kad vidim koliko su moja deca vezana za oca": Kim Kardašijan uplakana pričala o braku

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan je često tema svetskih medija zbog svog privatnog života.

Izvor: B92.net  |  
Foto: Asatur Yesayants/Shutterstock
Foto: Asatur Yesayants/Shutterstock
.

Kim je u poslednjoj epizodi svog rijalitija govorila o svom braku i odnosu sa bivšim suprurgom Kanjeom Vestom, pa otkrila da joj je njegovo ponašanje jako smetalo.

"Provela sam celo jutro u napadu teskobe, osećala sam se kao da jednostavno ne mogu da dišem. Znate kad ste na rubu suza... tako sam se osećala ceo dan. Izmislio je najluđu priču o tebi i snimku, a mi ćutimo, ćutimo kroz sve laži", rekla je Kris Džener, njena mama.

Reper je nerpestano pokušavao da napakosti Kim, dok je ona dodala da će svi ti njegovi planovi najviše škoditi njihovoj deci, te je rekla kako joj je teško da vidi koliko su deca vezana za svog oca.

"Uđem u auto i svaki dan deca žele da slušaju tatinu muziku, a ja kažem: 'On je najbolji!' Pustim ga i pevamo zajedno, a iznutra umirem jer ću im zauvek biti najveća navijačica i jednog dana, kad se sami uvere, odgovaraću im na šta god žele. A to je puno", rekla je Kim.

Vest ni danas ne prestaje da proziva Kim, nedavno je otkrio kako će tražiti da njegova deca pohađaju isključivo njegovu akademiju kako ne bi naučili da snimaju scene seksa, a dok je Kim bila u vezi sa Pitom Dejvidsonom, on je objavio njegovu pesmu sa spotom u kom je Pit prikazan kao lik iz crtanog filma kog na kraju zakopavaju, dok Kanje baca cveće na njega.