Tim Prve televizije bogatiji za još jednu popularnu voditeljku: Bojana Ristivojević - novo lice "Jutra"

Jedan od najgledanijih jutarnjih programa u Srbiji, emisija Jutro Prve televizije, dobila je novo voditeljsko pojačanje. Sada već poznatim TV licima Mariji Savić Stamenić, Marijani Tabaković i Filipu Čukanoviću od petka 13. novembra pridružiće se i Bojana Ristivojević. Harizmatična voditeljka je stekla veliku popularnost kao voditeljka emisija „Dobro jutro, Srbijo“, „Poželi pesmu“, „Provodadžije“, „Prelo“, kao i rijaliti šou „Parovi“, a sada je spremna za potpuno novi izazov.

Bojana Ristivojević, foto: Dušan Petrović
Bojana Ristivojević, foto: Dušan Petrović
.

„Radujem se novom početku i radu na Prvoj televiziji, a posebna mi je čast što ću biti deo najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbiji. Oduvek sam želela da se oprobam kao voditeljka jutarnjeg programa i sada mi se ta želja ostvaruje uz veliki trud koji sam i sama uložila kako bih bila spremna da se priključim informativnoj redakciji i "Jutru", istakla je Bojana Ristivojević dodajući: „Tim sa kojim sarađujem je odličan, urednici su sjajni, a mogućnosti velike, što mi je dodatna motivacija za rad. Nadam se da ću dati i svoj doprinos da emisija bude još bolja, ukoliko je moguće, a nadam se da jeste. Prva je porodična televizija i "Jutro" je program za sve, pa verujem da će cela porodica uživati i u "Jutru" sa mnom, a meni je drago što sam postala član porodice Prve televizije", iskrena je Bojana.“

Publika Bojanu poznaje po vedrini, energiji, šarmu, toplini i voditeljskoj snalažljivosti, a od sutra će imati priliku i da je vidi u jednom drugačijem izdanju, za koje se Bojana dugo i studiozno pripremala. Zahvaljujući ovom voditeljskom pojačanju, Prva televizija sada sa ponosom, u godini jubileja, nastavlja da realizuje jednu od
najgledanijih jutarnjih emisija u Srbiji i dodatno učvršćuje poverenje gledalaca koje je izgradila tokom prethodnih deset godina rada.

"Jutarnji program Prve televizije oduvek je bio i aktuelan i informativan, imamo veliki broj reportera u raznim krajevima Srbije, jer Jutro ne gleda samo Beograd već cela Srbija, tako da imaćemo još uključenja tokom celog programa i još neke zanimljive teme. Dobre stvari ne treba menjati, a ja Jutro Prve smatram predivnom emisijom i najboljim jutarnjim programom, ali ću se ipak potruditi da i ja dam svoj doprinos i da gledaoci primete tu razliku", najavila je Bojana.

Pogledajte Bojanino gostovanje u "150 minuta"