Telenovela "Igra sudbine" osvojila gledaoce za SVA VREMENA: 700 epizoda u samom VRHU gledanosti!

Na splavu „Kopernikus 6 10 Event Centar“ sinoć je upriličena svečana proslava povodom jubilarne 700. epizode hit serije „Igra sudbine“.

Izvor: Prva  |  
Foto A. Krstović/PRVA
Foto A. Krstović/PRVA
.

Serija „Igra sudbine“ i dalje je u samom vrhu gledanosti. Najomiljenija telenovela o porodicama Kanački i Ožegović kao i njihovim prijateljima i neprijateljima nastavlja da donosi napetost iz epizode u epizodu.

Svakog meseca ova serija dopre do više od četiri miliona gledalaca. Ova očaravajuća telenovela koja se na Prvoj emituje od januara 2020. godine drži rekord i kao jedina domaća serija sa najvećim brojem proizvedenih epizoda. Serija je puna živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih intriga i skandala, ali pre svega najčistijih emocija, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja.

- Prva televizija je izuzetno ponosna na ovaj projekat, na seriju “Igru sudbine” – rekla je direktorka programa Prve televizije Katarina Pavlović na proslavi 700. epizode.

– Imali smo dobro iskustvo sa nekim ranijima serijama pa smo očekivali i od ove slično, međutim ona je prvazišla naša očekivanja. 700. epizoda sa ovom gledanošću, sa ovom ljubavlju publike prema seriji i likovima, je rekord i za srpsko televizijsko tržište, ali i za region. Prva televizija planira da nastavi sa ovom serijom sve dok imamo ljubav publike. Seriju „Igru sudbine“ tretiramo kao Novak Đoković svoju karijeru, kao i on postavili smo ciljeve, a onda smo ih i prevazišli, pa ćemo se tako u budućnosti truditi da nadmašimo rekorde koje smo sami postavili – u trajanju, kvalitetu, gledanosti, broju epizoda. Mi se od ovog trenutka takmičimo sami sa sobom, jer konkurenciju nemamo. Važan detalj je i da je serija oborila rekord i u ulaganju u jedan televizijski program u regionu, a za to možemo da zahvalimo vlasniku televizije Srđanu Milovanoviću.

Nakon zajedničkog gledanja retrospektive pete sezone „Igre sudbine“ prisutnima se obratio i producent Nikola Burovac.

- Dugo sam razmišljao šta je to, koa je to tajna, recept koji donosi rekorde o kojima je pričala maločas Katarina Pavlović – obratio se Nikola Burovac okupljenima.

– Pre par meseci bio sam na proslavi Prve televizije, B92 i Kopernikusa, pa sam za istim stolom zajedno video i vlasnika televizije i direktore, ali i vozača, novinara i sekretaricu i tada sam shvatio da su oni jedna velika složna porodica kojoj zajednički sve polazi za rukom, a mi smo kao ekipa koja radi seriju „Igra sudbine“ postali deo te uspešne porodice.

Proslavu povodom jubileja uveličali su glavni protagonisti ove serije Stevan Piale, Luka Raco, Vladan Savić, Sandra Bugarski, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Slobodan Ćustić, Milan Bosiljčić, Sofija Rajović, Tijana Upčeva, Kristina Savić i mnogi drugi. Svi zajedno obećali su još novih, zanimljivih epizoda, zato i večeras od 20.00 budite uz Prvu televiziju i 701. epizodu „Igre sudbine“.