U sedmom krugu ostala su tri takmičara - Vladimir Krnač, Miljan Draganić i Jugoslav Ratković, koji su tokom večeri pokazali širok spektar znanja, zbog čega su i zasluženo ostali do samog kraja. Ali svima koji su gledali sinoćnju epizodu, najveći utisak je ostavio Vladimir, koji sinoć nije imao nijedan netačan odgovor!

Odgovorivši tačno na 22 pitanja, Vladimir je ostvario nezapamćen uspeh, ali su ga i pored toga u pretposlednjem krugu, preostala dva takmičara izglasala za najslabiju kariku.

Vladimir je poraz mirno prihvatio, dok domaćin kviza nije krio šok i zbunjenost.

"Sa tačno 22 odgovora i nijednim netačnim, vi ste moralni pobednik i primer mladim ljudima kako treba da se radi i uči, šta znači suštinsko obrazovanje, a šta formalno. Nažalost, vaše kolege su rekle da ste vi najslabija karika, a mene je sramota što to moram da vam saopštim", rekao je Kojo.

Foto: Prva TV

"Prema mom mišljenju, ovo je klasična zavera. Što bi naš narod rekao: Dva loša ubiše Miloša. Izbaciti takmičara koji celu epizodu nije imao nijedan pogrešan odgovor, to je pitanje kulture, časti, viteštva. Kada sam video da su takmičari upisali moje ime, mogu da vam kažem da sam se osećao u najmanju ruku - jadno".

Podsećamo, Vladimir iz Bačkog Petrovca je građevinski radnik bez stalnog zaposlenja. Životna želja mu je da ode u Egipat, a sanjao je da će to ostvariti već posle ovog kviza.

Kako je izgledalo njegovo učešće u kvizu, prisetimo se snimkom u nastavku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.