Švarceneger o svom najvećem neuspehu: "Naneo sam svojoj porodici previše bola zbog toga"

Arnlod Švarceneger je u novom Netfliksovom dokumentarcu o svom životu pod nazivom Arnold progovorio o trenutku kada je svojoj bivšoj supruzi Mariji Šrajver rekao da je dobio dete, sina Džozefa Baena, sa njihovom spremačicom Mildred Baen.

Izvor: index.hr  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Rekao je da je tada mislio kako je Džozef sin Mildredinog mužai da je zato ona nastavila da radi za njihovu porodicu, ali kako je vreme odmicalo postajalo je sve jasnije da je on otac. Tada sam se samo zapitao: 'Kako da ovo sakrijem?'“, prisećao se glumac.

Supruzi je sve priznao tek 2011. tokom terapije kod bračnog savetnika, koji mu je rekao da Marija mora znati da li je on Džozefov otac. "Mislio sam da mi je srce stalo. A onda sam rekao istinu. 'Da, Marija. Džozef je moj sin", opisao je.

"Svi su patili zbog mene"

Afera je otkrivena iste godine i Šrajver je ubrzo nakon toga podnela zahtev za razvod. U dokumentarcu, Švarceneger je ovu aferu nazvao svojim najvećim neuspehom i rekao da će morati da živi sa tim do kraja života.

"Naneo sam svojoj porodici previše bola zbog toga. Svi su morali da pate. Marija je morala da pati, deca su morala da pate, Džozef, njegova majka, svi", rekao je on. On je dodao da su on i Šrajver ipak uspeli da ostanu u dobrim odnosima.