- Uvek je veselo. Puna je kuća, dođemo sestra i ja, maćehina deca, snajke i unučići. Maćeha Suza farba jaja, unučici ukrašavaju… Tata i ja smo zaduženi da pojedemo sva razbijena jaja i tako - rekla je rada za Informer, pa dodala:

- Obavezno je da bude puno hrane. Sprema se šta ko voli da jede. Svako ima neke želje, a Suza svima voli da ugodi. Tata je zadužen za gulaš iz kotlića koji se kuva od rane zore. Uglavnom je puno đakonija za svačiji ukus. Za Vaskrs konkretno ništa ne spremam, jer sam tu uvek gost, pošto dolazim sa putovanja i nastupa, a generalno najviše volim i najbolje spremam pileći paprikaš, boraniju, juneće šnicle u saftu, špagete bolonjeze, švedske ćufte, pljeskavice… I volim domaći hleb da mesim i spremam, verovali ili ne. Takođe, pogače na razne načine. Znam mnogo toga - otkrila je Rada Manojlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.