Pored Rabije Sojturk (Asli) i Emrea Kivildžima (Mehmet) , jedna od glavnih ženskih uloga pripala je i čuvenoj turskoj glumici Nurgul Ješilčaj, koja u seriji tumači Aslinu majku Alanur, koja brani ćerki da ostvari ljubavnu vezu sa sinom njenog najvećeg neprijatelja i velike ljubavi iz prošlosti - Zije, kog igra šarmantni glumac Selim Bajraktar.

Glumicu Nirgil naša publika poznaje po ulogama u serijama "Paramparčad", "Ljubav i kazna" i "Veličanstveni vek: Kosem" u kojoj je tumačila lik sultanije Kosem, ali njen veliki povratak na televizijske ekrane desio se upravo sa serijom "Oproštajno pismo".

Nurgul Ješilčaj je svakodnevno aktivna na društvenim mrežama, gde možemo imati uvid u njenu svakodnevnicu, kako provodi slobodno vreme pored poslovnih angažmana. Međutim, jedan snimak sa njenog Instagrama privukao je pažnju mnogih.

Objava je nastala na snimanju serije "Oproštajno pismo" u kom se vidi kako Nurgul popravlja frizuru, tako što joj pomoćnica na setu iza kamere pegla kosu ali peglom za odeću. Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.