Slavna pevačica snimila spot u kući u koju je BIVŠI MUŽ DOVODIO LJUBAVNICE? Pesma koja je preslušana 100 MILIONA PUTA ZA PET DANA

Pesma "Flowers" (Cveće) pevačice Majli Sajrus za pet dana oborila je rekord na striming muzičkom servisu "Spotify". Numera sa minimalno promocije preslušana je preko 100 miliona puta. Ljubitelji pesme i pevačice ne prestaju da nagađaju o značenju stihova i spota.

Milorad Milovanović  |  Izvor: Blic Žena  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Pesma "Flowers" u kojoj Majli Sajrus opisuje kraj emotivne veze i govori sebi da nema potrebe da plače jer može samu sebe više da voli nego njen bivši partner privukla je ogromnu pažnju. Naročito stihovi: "Mogu sebi da kupim sveće, mogu da pričam sama sa sobom o stvarima koje ti ne razmeš, mogu sebe da držim za ruku, mogu sebe da volim više nego ti".

Kultna haljina od 50.000 dolara kojom je Majli Sajrus započela svoju renesansu krije sjajnu modnu priču
Pesmu je objavila na rođendan bivšeg supruga, glumca Lijama Hemsvorta (33). Navodno stihovi pesme su upućeni njemu, tačnije, napisala je "Flowers" kao odgovor na pesmu Bruna Marsa "When I Was Your Man" u kojem pevač obećava da će svojoj dragoj kupiti cveće, pričati sa njom i držati je za ruku, a upravo je ovu numeru Lijam često pevao Majli.

Fanovi na Tviteru primetili su još neke stvari koje mogu biti u vezi s bivšim suprugom. Spot za pesmu navodno je sniman u vili u kojoj je glumac prevario pevačicu s više od 14 žena dok su bili u braku.

Osim toga, mnogi su povezali njeno crno odelo iz spota s onim koje je Lijam nosio na premijeri 'Avengersa' 2019. godine. Njihovo pojavljivanje izazvalo je pažnju jer se Majli "glupirala" pred fotografima, a glumac ju je pitao 'može li se bar jednom da se ponašaš pristojno'. Majli mu je tada rekla da se pomeri i nastavila je da pozira sama.

Još su neki od stihova u vezi s njihovim odnosom: "Sagradili smo dom i gledali ga kako gori". Pevačica u prvoj strofi govori o kući u Malibuu u kojoj je živela sa Lijamom a koja je uništena u velikom požaru 2018. godine. Posle požara pevačici se promenila boja glasa jer kako je i sama objasnila, taj događaj je bio za nju traumatičan.

Lijam i Majli upoznali su se 2009. godine na snimanju filma 'The Last Song'. Do 2020. godine bili su zajedno i važili su za jedan od dugovečnijih parova u svetu šou-biznisa.

Iako su čak nekoliko puta prekidali i mirili se, par se verio 2012. posle dve godine veze, a venčali su se šest godina kasnije. Mesec dana nakon proslave 10 godina veze objavili su da se rastaju, a brak je trajao samo osam meseci.