Simpatični Džejk iz kultne serije "Dva i po muškarca" danas ima 30 godina i mnogi kritikuju njegov fizički izgled: A on "pliva u parama" i okrenuo se Bogu

Angus Ti Džouns je najpoznatiji po ulozi Džejka u popularnoj seriji "Dva i po muškarca" u kojoj je od 2003. do 2013. igrao uz Čarlija Šina.

Izvor: Žena Blic/Milorad Milovanović  |  
Foto: Profimedia/DANIEL PADILLA
Foto: Profimedia/DANIEL PADILLA
.

Angus (30) je nekada bio najplaćenije dete-glumac na svetu. Procenjuje se da ima bogatstvo od 27 miliona dolara. Međutim, od kada je poslednji put igrao u seriji 2015. godine (pojavljivao se i u epizodama nakon Šinovog odlaska iz serije) uglavnom se držao po strani, daleko od javnosti i medija, kada je odlučio da napusti sitkom zbog religijskih uverenja i ponovnog otkrivanja vere.

Svoju prvu ulogu imao sa pet godina, u filmu "Simpatico" u kom su glavne uloge imali Šeron Stoun i Nik Nolti. Posle toga je dobio ulogu bratanca Čarlija Hrpera, lika kog je u "Dva i po muškarca" igrao Čarli Šin. Tada je postao i najplaćeniji mladi glumac i sa 17 godina je zarađivao 10,6 miliona dolara za dve sezone. To je bilo oko 410.000 dolara po polučasovnoj epizodi.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Međutim, kada je 2011. Čarli Šin neslavno bio otpušten iz serije, nije dugo trebalo ni Angusu da progovori o tome koliko mu ne odgovara pravac u kom je otišao novi scenario po kom je, on već tada mladić, počeo da izlazi sa starijim ženama.

U intervjuu koji je dao 2013. godine on je rekao kako njegov angažman na seriji nije u skladu sa njegovim verskim ubeđenjima jer je on osoba koja veruje u Boga, a seriju je opisao kao punu "prljavštine".

Napustio je seriju, nije se igrao u celoj 11. sezoni, da bi imao samo kratko pojavljivanje u finalnoj 12. sezoni tokom 2015. godine.

Posle toga otišao je na fakultet gde je prvo studirao ekologiju a posle toga nauke o jevrejskoj veri i kulturi.