Seka Aleksić otkrila šta joj je SIN TRAŽIO pred predškolsko, pa priznala da li bi se podvrgla OPERACIJI ŽELUCA: Moje muke

Nakon letnjeg odmora i nastupa na primorju, Seka Aleksić je proteklog vikenda imala nastup pred beogradskom publikom. Pre izlaska na scenu, Seka je razgovarala sa pripadnicima sedme sile kada je otkrila intimne delove iz njegov privatnog života. O sinu Jakovu koji ove godine ide u predškolsko, o vantelesnoj oplodnji, kao i da li je ikada razmišljala o operaciji želuca.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

"Moja poruka je takva, prosto da toliko ima faktora koji utiču na to da vantelesna oplodnja uspe da bih mogla satima da pričam o tome. Svakako da žena mora da ima podršku partnera, okolina i da mora psihički da bude jača, jer nažalost mi kao nacija nismo toliko edukovani o tome šta je vantelesna oplodnja. Prvo treba objasniti šta je, pa tek onda ući u priču i sa porodicama i sa prijateljima. Jedna žena mi je nedavno rekla “znaš idem na vantelesnu i ne smem da kažem nikom, jer je to sramota“. Ima raznih ljudi, svakako da mora imati podršku, kada ima podršku partnera i svoje porodice, sve je u Božijim rukama", kaže Seka za Blic i dodaje da trudnoća treba spontano da se desi.

"Nadam se, meni su se planovi što se tiče posla, mnogo poremetili, da više radim nego što sam planirala i onda smo uleteli u taj neki plan za koncert, koji je u planu, iduće godine, pa ostavljam, to se sve spontano dešava, pa ostavljam i trudnoću spontano da se desi.

Seka ističe da su u njenom domu počele i pripreme za školu, što je ona jako emotivno doživela.

"Da, Jakov kreće u predškolsko, prvo što sam pitala je “ da li mora da ide svaki dan“, nekako mi je brzo porastao i to će da mi padne emotivno teško. Naravno, da mora da ide u predškolsko, da se druži sa decom, da dele sve i da se druže. Meni je kao majci veoma emotivno. Pitao me je i da li mogu ja sa njim da sedim u klupi, rekla sam “ne mogu da sedim ljubavi u klupi, ti si tamo u školi sa drugarima“, a on mi kaže “mama, je l mogu kroz prozor da se nagnem da ti sediš na klupi ispred škole“. Obećala sam da ako nema klupe, da ću u kolima sedeti par dana, tako da eto to su moje muke", rekla je pevačica.

Iako i sama kaže kuburi sa viškom kilograma, za operaciju želuca se nikada ne bi odlučila.

"Ne bih stvarno, meni je to totalno bezveze. Podržavam ljude koji to žele, ali ja sam osoba koja čitav život kuburi sa kilogrami, ali mi nikad ne bi palo na pamet, iako sebi mogu da priuštim tu operaciju. Nešto mi to sve nenormalno deluje, jer vidim da ljudi malo po malo imaju komplikaciju i mislim da bi trebalo da prestanu to da rade", ističe Seka za Blic.