Saša Popović EKSKLUZIVNO o diskvalifikaciji Vanje Knežević: Njen otac je zamolio da je vratimo, to je čak htela i Karleuša...

Ovih dana se u medijima neprestano piše o diskvalifikaciji 18-godišnje takmičarke "Zvezde Granda" Vanje Knežević. Tim povodom, gost "Jutra" bio je direktor Saša Popović koji je prvi put izneo sve podatke o skandalu koji je pogodio kako Vanju, tako i sve članove žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja.

Saša Popović, foto: Printscreen/PrvaTV
Saša Popović, foto: Printscreen/PrvaTV
.

Tokom detaljnog analiziranja svih Vanjinih dosadašnjih nastupa na bini "Zvezda Granda", Saša se osvrnuo na to da ju je Jelena Karleuša tokom četiri krugova učestvovanja hvalila i želela da joj bude mentor, ali je ipak došlo do peha u poslednjem Vanjinom nastupu.

Međutim, nakon što je došlo do sporne svađe između Jelene i Vanje, cela zemlja je to komentarisala i posle emisije Vanja Knežević je dobila hiljade poruka podrške u kojima se vređala Jelena Karleuša.

"Ona je stavila na svoj Instagram sve najgore poruke i zahvalila se na njima, to je neprimereno i to je za diskvalifiaciju", istakao je Popović.

Posle je rekao da ga je pozvao otac Vanje Knežević, "učtiv i kulturan čovek i pitao da li može Vanja da se vrati u emisiju, ali to što je Vanja podržavala te gnusne poruke je neprihvatljivo".

"Sutradan sam se čuo sa Jelenom koja mi je rekla "Dobro razmisli, vrati je u takmičenje, svakako će kasnije ispasti"", kaže Popović.

"Kad smo razmišljali da je vratimo u takmičenje, ona je objavila da su Zvezde Granda mizoginija, mediokritet i prostakluk i da je srećna što je napustila takmičenje", kaže on.

.