Sanja Kužet pričala o Voji Nedeljkoviću, pa priznala da li bi mogla da zamisli PORED SEBE nekog drugog kolegu...

Jedna od naših naharizmatičnijih voditeljki Sanja Kužet iznela je svoje mišljenje o tome što mnogi često komentarišu njen fizički izgled.

Sanja Kužet i Voja Nedeljković, &Zvezde Granda&, foto: Youtube Printscreen/ Grand Online
Sanja Kužet i Voja Nedeljković, "Zvezde Granda", foto: Youtube Printscreen/ Grand Online
.

Ona je istakla da nema problem što su mnoge takmičarke od nje mlađe, te je dodala da je njoj najbitnije da bude profesionalna u svom poslu.

"Takmičarke iz godine u godinu dolaze sve mlađe i mlađe, a ja bivam sve starija tako da nemam problem sa tim iz razloga što neke od njih mogu i deca da mi budu. Meni je važno da uvek budem u visini zadatka u profesionalnom smislu, sa energijom, osmehom, a onda dolazi i taj vizuelni momenat na koji se mnogi "kače" i mislim da smo za ovih 6 sezona uradili sjajan posao kada je ta vizuelna promena u pitanju. Jednom prilikom sam navela da sam obukla preko 300 haljina, tako da mi je čast i zadovoljstvo što i dalje postoje komentari, a čim su oni tu znači da se to publici dopada", rekla je Sanja za Blic.

Na pitanje da li bi mogla da zamisli nekog drugog od kolega pored sebe, a da to nije Voja, Kužetova smatra da su njih dvoje odličan tandem.

"To je zaista nezahvalno pitanje. Voja i ja smo postali jedan sjajan tandem i mislim da smo nekako dali pečat ovoj emisiji, napravili jedan poseban imidž. Meni je drago da je on uvek sa moje leve strane, nadam se da će tako biti, ali ne znamo šta donosi dan, a šta donosi noć", zaključila je šarmantna voditeljka.