Samanta se vraća u "Seks i grad": Fanovi u šoku!

Glumica Kim Katral vraća se u kultnu seriju "Seks i grad", odnosno u HBO-ovom nastavku će ponovo tumačiti ulogu Samante Džouns.

Izvor: B92.net  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Kako prenose mediji, Katral će se pojaviti u jednoj sceni u poslednjoj epizodi druge sezone, u kojoj ima telefonski poziv sa Keri Bredšou (Keri Bredšo), javljaju svetski mediji.

Ali to nije jedini "povratak". Naime, u seriju se vratila i kostimografkinja Patriša Fild samo da bi bila angažovana oko Samantinog izgleda.

Scenu je snimila u 22. marta, i to bez bilo kakve interakcije sa glavnim glumicama, kao i sa režiserom Majklom Patrikom Kingom.

Podsećanja radi, ona je u 2019. godine u intervjuu za "Gardijen" rekla da ne želi ni sat vremena da bude u situaciju u kojoj joj nije prijatno, a mnogi su to povezali sa njenom odlukom da ne razgovara sa glavnim glumicama u toj seriji.

Katral i njene koleginice su svađi već godinama, te su mnogi bili iznenađeni što je odlučila da se vrati u seriju. Podsećanja radi, Katral je tražila veću platu kada je saznala koliko je plaćena Sara Džesika Parker, prenosi "Elle".

Ako još uvek niste, pogledajte trejler za novu sezonu!