"SAD ĆU DA UMREM, NEMOJ DA ME OGRANIČAVAŠ"! Marija Šerifović odvela mamu Vericu NA IZLET U DUBAIJU, ali imala je jedan uslov (VIDEO)

Otkako je otvorila svoj Jutjub kanal, pevačica Marija Šerifović ne prestaje da zabavlja publiku dešavanjima iz svog privatnog života. Osim što se na njenom kanalu mogu pronaći i snimci sa poslovnih angažmana, Marija neretko objavljuje i porodične momente, pogotovo druženja sa majkom Vericom Šerifović.

A.B.  |  Izvor: prva.rs  |  
.

.

Ovoga puta, pevačica je majku prvi put odvela u Dubai, odakle objavljuje snimke na svom Jutjub kanalu. Ćerka je majku odvela na jedno od najatraktivnijih destinacija na svetu, a nakon vloga u kom je Verica platila više od 100 evra kafu, urme i lek za sinuse, Marija je odlučila da je vreme za snimanje nove avanture.

Pevačica je ovdela mamu u čuvenu "Čudesnu baštu", ali za nju je još na samom ulazu imala bitan uslov.

"Vera, povešću te sada na jedno mesto, ali moraš da mi obećaš da tamo nećemo ostati duže od dva sata", izjavila je Marija u svom vlogu, što je Vericu u početku malo iznenadilo, ali je ipak odlučila da prihvati poziv.

Vrlo brzo, kada je Verica ugledala mesto gde su stigle, nije mogla da veruje.

"Kuku ljudi moji, šta je ovo? Jao sad ću da umrem, pogledaj ti ove petunije", odušeljeno je govorila Verica.

Mara se našalila kako su karte 100 evra za ovu atarkciju što je šokiralo majku koja je priznala da bi ipak izdvojila novac za lepotu koju ovi vrtovi nude.

"Pusti me da uživam u ovoj lepoti, nemoj da mi ograničavaš vreme", ljutito se obratila Verica ćerki.

Kako su se majka i ćerka provele u čudesnoj bašti i šta su radile posle posete ovoj atrakciji, pogledajte u novom vlogu Marije Šerifović NA OVOM LINKU!