Rijana RODILA DEČAKA - svoju prvu bebu sa dečkom A Rokijem

Rijana je zvanično mama. Osnivačica Fenty Beauty-ja rodila je svoje prvo dete, dečaka, kog je dobila sa svojim dečkom, reperom A$AP Rokijem, potvrdio je portal Page Six.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Dečak je rođen 13. maja u Los Anđelesu, navodi TMZ.

Vest o Rijaninoj trudnoći objavljena je krajem januara nakon što su se pojavile fotografije pevačice (34) kako ponosno pokazuje svoj stomak dok je išla u šetnju sa A$AP Rokijem (33).

Pevačica je isprva pokušala da sakrije trudnoću prevelikim sakoima i vrećastom odećom, ali je u jednom trenutku to zamenila odećom koja je isticala njen stomak, usput pomerajući granice trudničke mode.

Kasnije je priznala za Vogue da je odbila da nosi klasičnu odeću za trudnice, rekavši u aprilu: „Žao mi je - previše je zabavno oblačiti se. Neću dozvoliti da taj deo moje ličnosti nestane samo zato što se moje telo menja.”

Reper, čije je pravo ime Rakim Majers, otvorio se tokom intervjua za GQ u maju 2021., rekavši: „Mislim da bih bio neverovatan, fantastičanan tata. Imao bih veoma moderno dete."

U međuvremenu, Rijana je predvidela da će biti „psiho mama“: „Osećam se kao da ću biti takva mama. Pomalo psiho“, našalila se u martu kod Elle u emisiji.

Rijana i reper zabavljaju se od početka 2020. A svoju romansu su otkrili javnosti u novembru iste godine.