Arijana Grande je zvanično podnela zahtev za razvod od supruga Daltona Gomeza. Par je bio u braku dve godine, ali je u julu ove godine već počelo da se govori o njihovom razvodu.

Arijana je uklonila fotografije sa svog venčanja sa Daltonom sa svog Instagrama brzo nakon što su ovi izveštaji napravljeni. Nakon raskida sa Daltonom, Arijana je počela da izlazi sa Itanom Slejterom, uz glasine da je veza počela pre nego što je došlo do raskida. Njih dvoje su se upoznali na snimanju filmske verzije mjuzikla Vicked u Londonu, gde je Itan igrao Boka, a Arijana je glumila dobru vešticu Glindu.

Lora Vaser, Arijanina advokatica, navodno je prva podnela tužbu u ponedeljak, navodno navodeći razlog za razvod kao nepomirljive razlike, što je fraza koju često čujemo u poslednje vreme. Daltonov advokat je navodno podneo tužbu ubrzo nakon toga, prenosi "Mirror".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.