Prvo "Kimono", a sad ovo: Kim Kardašijan kampanjom za novu kolekciju šminke ponovo razbesnela obožavatelje!

Starleta je na svom Instagram profilu najavila novu kolekciju šminke inspirisanu 90-im godinama prošlog veka, ali postoji jedan problem – fanovi kažu da na reklamnim slikama uopšte ne liči na sebe.

Kim Kardašijan Vest, foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
Kim Kardašijan Vest, foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
.

Kim na ovim fotografijama ima veoma tanak nos i još punija usta, a fanovi se pitaju "ko je ovo"?

Pored toga što joj nos i usta ne izgledaju kao inače, Kim ima i veštački mladež ispod oka. Zbog čitavog izgleda, neki kažu da izgleda kao Toni Brekston, a drugima liči na preminulu pevačicu Aliju.

.

"Nimalo iznenađujuće – sa Kim uvek mora da dođe do nekog skandala!" – fanovi je optužuju i za kulturnu aproprijaciju, komentarišući: "Sestro, zapamti, ti si bela" ili "Kimberli, mislila sam da smo već završili sa aproprijacijom crne kulture. To što si udata za Kanijea ti ne daje za pravo da ovako imitiraš (pevačicu) Aliju..."

U slučaju da niste primetili, a teško da niste, Kim na ovim fotografijama ima izrazito taman ton, zbog čega je neko upitao: "Kim Kardašijan je bela žena, šta se ovde dešava?".

Sa druge strane, ima i onih kojima se ovaj izgled dopao, pa su nahvalili starletu, ali sve u svemu, činjenica je da starleta ne može bez skandala koji joj, uzgred, prave odličan marketing - šta god ljudi komentarisali, ona je privukla pažnju svojom novom kolekcijom šminke.

Izvor: Mondo