PRVA TV moralnog pobednika "Najslabije karike" ŠALJE U EGIPAT! Građevinski radnik sa bogatim znanjem konačno će ostvariti svoj san!

Svima koji su gledali sinoćnju epizodu kviza "Najslabija karika" najveći utisak je ostavio i za srce prirastao Vladimir Krnač, takmičar čije će se učešće u ovom šou programu prepričavati još dugo. Pedesetdevetogodišnji Vladimir ostvario je nezapamćen uspeh, odgovorivši tačno na čak 22 pitanja, ne davši pritom nijedan netačan odgovor.

Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Njegovi saigrači, međutim, odlučili su da ga taktički izbace u sedmoj rundi i tako ga zaustave na putu do ostvarenja životnog sna – putovanja u Egipat.

Ovakav potez naišao je na čitavu lavinu reakcija i komentara na društvenim mrežama, a i sam Nikola Kojo bio je zbunjen ovakvim ishodom. Ipak, Vladimirova želja biće ispunjena – Prva TV poslaće ga na, sigurni smo, nezaboravno putovanje u Egipat, srce drevne civilizacije.

Građevinski radnik bez stalnog zaposlenja, otac četvoro dece iz Bačkog Petrovca, koji je više od sto puta bio dobrovoljni davalac krvi, jedan je od verovatno najuspešnijih takmičara u istoriji ovog legendarnog kviza, a u svojoj prijavi za učešće istakao je da bi, u slučaju da je osvoji, nagradu potrošio na putovanje na poznatu turističku destinaciju.

Ka tom cilju krenuo je mirno i vedro, siguran u svoje znanje, nizajući tačne odgovore. U nekoliko krugova Vladimir je statistički bio najjača karika i stigao do samog predvorja finala. Na tom putu, pred osmu rundu, u kojoj finalisti praktično uvećavaju osvojeni budžet sumom koju produkcija množi sa tri, preostala dvojica takmičara Jugoslav Ratković i Miljan Draganić su ga taktički izbacili iz igre.

Taktika u zavšnim krugovima je upravo ono što doprinosi nepredvidivosti i dinamici kviza kakva je “Najslabija karika”, ali je ovoga puta, zbog Vladimirovog znanja, iznenadila i publiku i voditelja. Njegovo savršeno znanje, međutim, neće ostati nenagrađeno, budući da su sa Prve TV, na kojoj se kviz emituje, odlučili da to znanje nagrade ispunjenjem njegove najveće želje.

Ova vest će nesumnjivo obradovati sve koji su sinoć kraj svojih malih ekrana navijali za Vladimira, koliko i njega samog. Vladimire, želimo ti srećan put i lep provod u Egiptu!