Pripremite se za UZBUDLJIVU TV SEZONU na Prvoj televiziji: Povratak serije "Igra sudbine", a "Od jutra do sutra" startuje i vikendom!

Prva televizija je za verne gledaoce od ponedeljka, 28. avgusta pripremila pregršt iznenađenja!

Izvor: prva.rs  |  
Foto: Prva
Foto: Prva
.

Najdugovečnija i omiljena televizijska serija "Igra sudbine" u ponedeljak 28. avgusta vraća se u dobro znani termin od 20.00 na Prvu televiziju. Nova sezona ove telenovele doneće pregršt obrta, nove ljubavi i spletke, prijateljstva i ratove, simpatije i netrpeljivosti, ali i slatkih ljubavnih muka.

U novoj sezoni očekujte neočekivano, sve što ste do sada mislili da znate o Kanačkima i Ožegovićima može biti promenjeno ili ne? Sigurni smo da će vam nove epizode doneti uzbuđenje i prikovati vas uz frekvenciju Prve svakog dana od 20.00.

Epizodom pod rednim brojem 795 "Igra sudbine" otišla je na zasluženu letnju pauzu, pa sada odmorni i puni elana uz mnoga iznenađenja, koja nas očekuju u novim nastavcima, ekipa serije vratila se u studio gde vrvi od novotarija.

Luka, Aleksa, Pančeta, Ivan, Olga, tetka Lila i svi ostali omiljeni likovi ove gledane serije u novim epizodama, oživljavaju, za vernu publiku, zaplete, rasplete, iznenađenja, strašna stradanja pojedinaca, uzdizanja iz pepela, nove radosti i strahove, strepnje i pretnje, u večitoj borbi dobra i zla, u borbi za ljubav, porodicu i one koje najviše volimo.

Uz stare i nove likove, neverovatne obrte, kao i obično, u "Igri sudbine" videćete da ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled. Novu sezonu vaše omiljene serije gledaćete bez daha, uz suze i smeh, nevericu i strepnju za vaše omiljene junake.

Sa ekipom "Igre sudbine" rastali smo se uz prisustvo policije. Aleksu i Luku iz vile Kanački odveo je Cole na informativni razgovor, a već u novoj epizodi saznaćemo šta je razlog privođenju. Zvrk je krenula u Sloveniju i znamo da je na putu autobus doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću, da li je ona poginula ili ne? Tića i Pančeta znaju da je njihov loz izvučen, a nagrada od milion evra je primamljiva, ali da li znaju gde ta srećka?

.

Uz "Igru sudbine" u program Prve televizije u ponedeljak 28. avgusta vraća se i kviz "Pobednik" koji radnim danima od 17.30 vodi Aleksandra Gudelj. Kviz u novoj televizijskoj sezoni ima novo grafičko ruho, a došlo je i do manjih izmena u igrama, koje će voditeljka predstaviti gledaocima u prvom krugu takmičenja ove sezone.

A novitet od ove subote, 26. avgusta, je i to što će se gledaoci vikendom od 21.15 premijerno gledati seriju "Od jutra do sutra" i družiti se sa Damjanom, Srnom, Markom, Vojom, Ninom, Anđelkom, Radetom i drugima likovima ove interesantne TV novele.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Sve ovo samo je uvod u ono što Prva televizija priprema za gledaoce ove jeseni. Uz već najavljeno popularno kulinarsko nadmetanje MasterChef Srbija i drugu sezonu serije “Popadija”, na frekvenciji Prve gledaćete i nove zanimljive formate.