Saopštenje o nagodbi objavio je Kesin advokat, čije je pravo ime Kasandra Ventura, a oglasili su se reper i pevačica u zajedničkom saopštenju. Detalji nagodbe, doduše, nisu obelodanjeni.

"Odlučila sam da ovo pitanje rešim sporazumno pod uslovima da imam određeni nivo kontrole", rekla je Kesi za Njujork Tajms i dodala: "Želim da se zahvalim svojoj porodici, navijačima i advokatima na njihovoj nepokolebljivoj podršci".

Pi Didi se takođe oglasio i otkrio da su došli do zajedničkog sporazuma.

"Odlučili smo da ovo pitanje rešimo sporazumno. Želim Kesi i njenoj porodici sve najbolje. Ljubav", rekao je Šon Didi Kombs u izjavi za Kompleks.

Kesi je, inače, u svojoj tužbi iznela da je deset godina trpela zlostavljanje od strane repera, što su on i njegov pravni tim oštro demantovali.

Posle nje, oglasila se i pevačica Obri Odej, koja joj je pružila podršku i otkrila da je i ona doživela maltretiranje od strane repera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.