Poznatog repera je pevačica optužila za SILOVANJE, dan kasnije POSTIGLI NAGODBU: Oglasili se zajedničkim saopštenjem

Pevačica Kesi, inače bivša devojka repera Pi Didija, samo dan nakon što je podnela tužbu protiv njega za silovanje, seksualni i fizički napad i još mnogo toga, postigla je sa njim nagodbu.

Izvor: 24sedam/Nemanja Vujčić  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Saopštenje o nagodbi objavio je Kesin advokat, čije je pravo ime Kasandra Ventura, a oglasili su se reper i pevačica u zajedničkom saopštenju. Detalji nagodbe, doduše, nisu obelodanjeni.

"Odlučila sam da ovo pitanje rešim sporazumno pod uslovima da imam određeni nivo kontrole", rekla je Kesi za Njujork Tajms i dodala: "Želim da se zahvalim svojoj porodici, navijačima i advokatima na njihovoj nepokolebljivoj podršci".

Pi Didi se takođe oglasio i otkrio da su došli do zajedničkog sporazuma.

"Odlučili smo da ovo pitanje rešimo sporazumno. Želim Kesi i njenoj porodici sve najbolje. Ljubav", rekao je Šon Didi Kombs u izjavi za Kompleks.

Kesi je, inače, u svojoj tužbi iznela da je deset godina trpela zlostavljanje od strane repera, što su on i njegov pravni tim oštro demantovali.

Posle nje, oglasila se i pevačica Obri Odej, koja joj je pružila podršku i otkrila da je i ona doživela maltretiranje od strane repera.