Poznati novi detalji ZDRAVSTVENOG stanja Selin Dion: Pevačica zbog BOLESTI stavlja TAČKU na dugogodišnju karijeru?!

Pevačica se s bolešću bori kao lavica, ali kažu da prognoze uopšte nisu tako dobre...

Izvor: 24sedam.rs/Milica Gudžulić  |  
Foto: Tinseltown/ATAImages
Foto: Tinseltown/ATAImages
.

Selin Dion, koja je u decembru 2022. godine u potresnom oglašavanju za javnost otkrila da joj je ustanovljen sindrom ukočene osobe (SPS), najverovatnije više nikada neće stati pred publiku i zapevati, prenosi "Mirror". Iako se bori kao lavica, porodici ali i lekarima sve je teže da joj pronađu lek koji bi joj olakšao muke. Iz tog razloga, naveliko se širi priča da će zbog svega što ju je zadesilo ipak morati da zaključi svoju blistavu i dugogodišnju karijeru.

Prothodno, otkazala je sve nastupe, što je jednako zabrinulo njene fanove.

Pošto je poznato koliko uživa u druženjima sa publikom, veruje se da joj nimalo lako neće biti da danas-sutra kaže da je svemu tome i zaista došao kraj.

Inače, "Insajder" tvrdi, da pevačica trenutno dane provodi u nesnosnim bolovima, grčevima i kretanje je svela na totalni minimum.

- Niko je u javnosti nije fotografisao... Poslednjih 60 dana. A znate i zašto. Mnogo se teško kreće, a na neke jake tonove ume da se grči, nekad i pada. Pogrbila se, a kada usledi spazam, bol u mišićima je nesnosan - šokirao je izvor rekavši za "The National Enquirer", pa posebno zabrinuo istakavši da je pevačicino stanje vremenom sve gore.