PORODILA se ćerka pokojne Lise Meri Prisli: Suprug otkrio sve na komemoraciji pevačici!

Ćerka pokojne Lise Meri Prisli, Rajli Kio, porodila se i dobila naslednicu, otkrio je njen suprug Ben Smit-Petersen tokom komemoracije pevačici. Par je dobio ćerku, prenose strani mediji.

Izvor: 24sedam.rs/Milica Gudžulić  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Ben je, čitajući pismo njegove izabranice posvećeno poznatoj mami, mnogima izmamio suze. U trenutku kada je otkrio da je jedina Elvisova naslednica bila i baka, nikome od okupljenih nije bilo svejedno.

- Hvala ti što si mi pokazala da je ljubav u životu najvažnija. Nadam se da ću voleti svoju ćerku koliko si ti mene volela. Onoliko koliko si volela sve nas - čitao je on, ali nije se tu i zaustavljao.

- Hvala ti što si mi u ovom životu bila majka. Zahvalna sam što sam 33 godine provela sa tobom. Sigurna sam da sam u ovom životu izabrala najbolju majku za sebe, to znam otkad znam i za tebe. Sve pamtim, kako si me kupala kao bebu, kako si me vozila kolima i puštala mi Aretu Frenklin. Kada bih došla u tvoj krevet, grlila si me, a posle škole smo išle na sladoled. Ležala si sa mnom i s bratom dok ne zaspimo i sećam se kako si mu pevala uspavanke - pisala je bila novopečena mama.