Pokušala dečku DA ODGRIZE NOS! Pogledajte kako danas izgleda seks simbol i zvezda serije "Melrouz plejs" (FOTO)

Američka glumica i zvezda serije "Melrouz plejs" Heder Loklir osamdesetih je bila seks simbol. Glumica je godinama menjala figuru, kao i kompletan izgled.

Izvor: B92.net  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Njeno lice se izobličilo i nateklo od obimnih estetskih operacija, pa danas izgleda neprepoznatljivo.

Paparaci su otkrili novu tetovažu na njenom telu koju je napravila u čast ćerke Ave, koja ju je podržavala tokom borbe sa zavisnošću i u burnim godinama njenog života.

Osim po operacijama, Heder je poznata i po promiskuitetnom ljubavnom životu, ali i po alkoholizmu i agresivnim ispadima, pa je izazvala ogroman skandal kada je u naletu besa pretukla partnera Krisa, zbog čega je policija morala da reaguje. Čak je pokušala i da mu odgrize nos, pisali su strani mediji. Kris joj je, prema poslednjim informacijama, oprostio i pomogao joj da prevaziđe zavisnost.

Foto: Profimedia/Coleman-Rayner
Foto: Profimedia/Coleman-Rayner
.

Jednom prilikom je uhapšena nakon što je automobilom udarila u rasvetni stub u blizini svoje kuće u Kaliforniji. U njenom automobilu je pronađena flaša alkohola.

Podsećamo, od 1986. do 1993. godine bila je udata za bubnjara Motli Krua, Tomija Lija, koji se kasnije oženio Pamelom Anderson. Njihova veza zaintrigirala je javnost, a nakon razvoda glumica nije dugo tugovala.

Zaljubila se u gitaristu Bon Džovija Ričija Samboru. Par se venčao u Parizu 1994. godine i dobio ćerku Avu (22). Razveli su se 2006. godine, a zbog ćerke su ostali u dobrim odnosima.