Pobednik "Nikad nije kasno" Amer Čengić Čenga: Još od prve sezone pratim emisiju i odmah sam shvatio da JA TU PRIPADAM

Završena je sedma sezona takmičenja „Nikad nije kasno“, tri su pobednika, a najviše glasova žirija dobio je Amer Čengić Čenga.

Foto: Tv Prva / &Jutro& screenshot
Foto: Tv Prva / "Jutro" screenshot
.

Pobednici su se ove godine birali u tri kategorije – pobednik fejsbuk glasanja je Dubravko Biondić Duba, dok je najviše sms glasova osvojio Boban Canevski.

Amer je, gostujući u emisiji "Jutro" na prvoj televiziji priznao: „Nisam očekivao pobedu, jer nisam došao sa tim ciljem, već sam došao da se takmičim i pokažem ono što znam pre svega, a rezultat svega toga je bio više nego neočekivan – odnosno, jako dobar, a mogu reći i najbolji.“

On je rekao da je šou "Nikad nije kasno" pratio od prve sezone i odmah je shvatio da želi u njemu i da učestvuje: „Još od prve sezone 2016. godine ja sam video da je to nešto gde ja pripadam i odmah sam aplicirao, ali sam eto tek u sedmoj sezoni ušao u šou.“

„Očigledno je da je publika reagovala na mene jako dobro i zbog toga mi je jako drago, jer je svakome od nas cilj da zadovolji publiku, da bude deo publike, jer to i jeste suština“, objasnio je Amer.

Šta jmu je najteže palo tokom takmičenja, koji je njegov naredni korak i kada će izbaciti nove pesme, pogledajte u videu: