PEVAČICA NEPREPOZNATLJIVA: Bojana Stamenov DRASTIČNO SMRŠALA i izgleda predivno, a komentari pljušte! "Bombona", "Svaka čast"!

Pevačica Bojana Stamenov važi za jedan od naših najboljih vokala. Dugo se borila sa prekomernom težinom, a ako je sudeći prema fotografijama koje poslednjih dana objavljuje na svom Instagram profilu, pobeda je zagarantovana.

.

Bojanina drastična fizička promena oduševila je kako njene pratioce na pomenutoj društvenoj mreži, tako i kolege, a čestitke i komentari podrške samo se nižu.

“Bravo na trudu, volji, istrajnosti!”, “Svaka čast, dokazala si da može da se smrša samo kad se želi!”, “Može li recept za dijetu”…

.

Svojevremeno je, gostujući u emisiji 150 minuta, pevačica govorila o svom fizičkim izgledu, odrastanju sa viškom kilograma, borbi sa neprijatnim komentarima druge dece, ali i čemu su je roditelji učili, kako je radila na svom samopouzdanju i šta je odgovorila zajedljivoj drugarici kada ju je upitala: A šta ćeš ti Bojana da obučeš za maturu, možete pogledati OVDE.