OVO SE MORA ZASLUŽITI: Ono što Đole radi Vesni bi retko koji muškarac uradio (VIDEO)

Vesna i Đole Đogani važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, mada pojedini mediji neuspešno pokušavaju da im naruše mir i odnos.

.

Ipak, estradno-bračni par ne mari mnogo za to, a svoje pratioce na društenim mrežama redovno obaveštavaju o svakom segmentu njihovih života. Budući da važe za jedan od najzgodnijih parova, svi vole da vide Vesnu i Đoleta u plesačkoj akciji ili u kupaćim kostimima.

.

Tako su ovoga puta počastili fanove sa nekoliko fotografija sa letovanja, ali posebnu pažnju privukao je Vesnin snimak na kojem joj Đole, go do pojasa, donosi kafu u krevet.

"Super model", "Maneken da bude", "Kako dobro izgleda", "Đole car, a ti njegova carica", neki su od komentara pratioca koji nisu mogli da ostanu imuni ni na Đoletov gest, ali i na izvajano telo koje ima i u sedmoj deceniji.

.

Inače, ovaj video osvanuo je i na TikTok-u, gde pevačica važi za jednu od popularnijih. Kako je nedavno izjavila, zbog toga veoma vodi računa o tome šta će objaviti.

"Ja sam javna ličnost i odgovorna sam za ono što izgovaram na društvenim mrežama. Mene na TikTok-u prate deca od 10 godina, moram da budem glas razuma", istakla je pevačica i dodala da njen i Đoletov sin nije oduševljen što mu se mama snima za društvene mreže.

"Čini mi se da su mi Đole i sin najveći kritičari. Kad ja preguram njih dvojicu i njihove komentare, meni hejteri na društenim mrežama ne mogu ništa (smeh). Nije lako sa muškarcima, a ni sa ženama preko 40 godina", izjavila je nedavno za Grand Online.