Opra Vinfri NIKAD MRŠAVIJA - "PREPOLOVILA SE"! Ljudi ne mogu da veruju da je to ona... (FOTO)

Gubitak kilograma doneo joj je samopouzdanje, pa danas 69-godišnjakinja izgleda bolje nego ikad.

Izvor: Super Žena/M.M.  |  
Foto: Profimedia/CBS
Foto: Profimedia/CBS
.

Opra Vinfri nedavno je u Italiji bila na prezentaciji nove kolekcije modne kuće Luj Viton i ostavila je mnoge u neverici svojom transformacijom.

S obzirom na to da se voditeljka godinama borila sa viškom kilograma, možemo da primetimo da je konačno dostigla kilažu koju je priželjkivala. Opra je svoje borbe redovno delila sa gledaocima.

U jednom video priznala je da joj potreban reset i da čisti frižider, ne bi li ostala na pravom putu.

Pridržavala se programa "Weight Watchers", sa kojim je izgubila preko 20 kilograma:

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

"Od kada sam počela da sarađujem sa "Weight Watchersima" izgubila sam više od 20 kilograma. Iskreno da vam kažem, više se ne svađam i jedem sve što volim - takose, pastu... Nikada se nisam osećala kao da sam uskraćena za nešto", rekla je Opra.

Podsetimo, program za mršavljenje Weight Watchersi kreirala je 60-ih domaćica Džen Nidetč i zasniva se na četiri osnovna principa - ishrani, motivaciji za vežbanje, korisnim navikama i grupnoj podršci, a pored svega toga koristi se i sistem bodovanja, zahvaljujući kome svaki pojedinac može sam da bira obroke.

Bodovanje ide ovako: 0 bodova za voće i povrće, 2 boda za većinu posnog mesa, ribe i žitarica, dok hrana bogata mastima i šećerima nosi najviše bodova.