OČEKUJE LI NAS NEČIJA SMRT U NASTAVKU SERIJE "Seks i grad"? Na njih se najviše sumnja...

Iako se producenti trude da sve sačuvaju u strogoj tajnosti, neki detalji iz scenarija isplivali su u javnost.

nastavak kulte serije &Seks i grad&, foto: Profimedia
nastavak kulte serije "Seks i grad", foto: Profimedia

Na ulicama Njujorka uveliko se snimaju nove epizode nastavka kultne serije “Seks i grad”. Ono što je zanimljivo jeste to da će ovaj nastavak nositi naziv “And just like that”, što je jedna od čuvenih izjava Keri Bredšo, koju tumači Sara Džesika Parker.

Mnogo se prašine podiglo oko serije, pre svega zbog toga što se nije znalo ko će se od starih likova pojaviti u nastavku.

Kao što je već poznato, glumica Kim Katral, koja je tumačila lik Samante, neće reprizirati svoju rolu, a kako se spekuliše, navodno će ona imati koronu.

Kris Not, koji tumači lik Zverke, vraća se u naše živote, a procurili su i detalji da će Keri i on u ovom nastavku prolaziti kroz razvod braka. Navodno, dok je on fokusiran na podelu imovine tokom brakorazvodne parnice, Keri u svojim prijateljicama Mirandi (Sintija Noks) i Šarlot (Kristin Dejvis) traži utehu, a pored toga je pokrenula i podkast koji bi trebalo da vodi sa Če Dijaz (Sara Ramirez). Međutim, to nije jedina stvar koja je procurila u javnost kada je scenario u pitanju. piše 24sedam.rs.

Iako se u strogoj tajnosti čuva šta će se tačno dešavati u seriji, s obzirom na to da se serija snima na ulicama Njujorka, mnoge je šokirala jedna scena koju su videli. Nedavno je snimljena sahrana, a kako se navodi u stranim medijima, već u prvoj epizodi očekuje nas “velika smrt”.

Baš zbog načina na koji je opisana, mnogi su pretpostavili da je reč o Zverki, a drugi pak smatraju da bi to mogla biti Samantina sahrana, zbog njene bolesti.