NIŠTA OD VENČANJA OVE GODINE: Sofija Milošević ISKRENO O LUKI i GREŠKAMA koje je pravila u prošlosti...

Manekenka i kreatorka Sofija Milošević trenutno boravi u Srbiji najviše zbog posla, a ovu priliku iskoristila je da se vidi sa porodicom i prijateljima.

.

Iako često sa partnerom, Lukom Jovićem, i sinom Aleksejem putuje i u mesec dana promeni nekoliko destinacija, Sofija Milošević poslednjih nekoliko nedelja bboravi u Beogradu i ne krije da joj jako nedostaje život u Srbiji.

Pored predstavljanja nove kolekcije, Sofija se dotakla planova u vezi sa dugoočekivanim venčanjem.

"Iako se stvari polako vraćaju u normalu i situacija sa pandemijom se poboljšava, odlučili smo da ipak sačekamo sledeću godinu i budemo apsolutno sigurni da nikoga ne izlažemo riziku. Uz sve to, svi znamo da je organizacija venčanja dug proces, tako da uskoro krećemo da se bavimo time i ako Bog da, sledeće godine u ovo vreme ćemo biti venčani", rekla je Sofija za Blic.

Iako je tek nedavno proslavila trideseti rođendan, Sofija je pod budnim okom javnosti od svoje dvadesete godine. Ne krije da je imala grešaka u životu, ali ističe da su to sve bile lekcije.

"Mislim da sam kroz život pravila dosta glupih grešaka, što zbog toga što sam krenula da radim već sa 14 godina, što zbog svog temperamenta i karaktera. Ali, koliko god to zvučalo kao izlizana fraza, ne kajem se zbog svojih grešaka jer su me upravo one dovele ovde gde sam sada i napravile od mene snažnu, ambicioznu i stabilnu osobu. Moj stav je da se na greškama najbolje uči, tako da su mi upravo greške i pogrešni potezi dali motivaciju da budem najbolja verzija sebe", iskreno je rekla manekenka.